Η εν ψυχρώ δολοφονία του 27χρονου μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης - Δείτε βίντεο

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 27χρονου μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης - Δείτε βίντεο

Εξ επαφής πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης έναν 27χρονο ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης αργά την Τρίτη (20/8).

Το θύμα και ο δράστης, που είναι 54 ετών, είναι και οι δύο Τούρκοι.
Η κάμερα ασφαλείας του σταθμού κατέγραψε την επίθεση. Ο δολοφόνος πλησιάζει το θύμα και το πυροβολεί στο κεφάλι, συνεχίζοντας όταν αυτό πέσει στο δάπεδο.

Την ίδια στιγμή οι επιβάτες που ήταν στο σημείο αρχίζουν να απομακρύνονται έντρομοι.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν για την ώρα άγνωστα.

 

 

Ο φόνος διαπράχθηκε περί τις 21:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδας) της Τρίτης μπροστά σε σιδηροτροχιές. Ο δράστης αποπειράθηκε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς μερικά μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος.

Το πρωί της Τετάρτης προσήχθη ενώπιον δικαστή.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός, από τους πλέον πολυσύχναστους σε όλη τη Γερμανία, έκλεισε για περίπου 25 λεπτά μετά τη δολοφονία, εξαιτίας της επιχείρησης της αστυνομίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE