LIFESTYLE

Βικτόρια Μπέκαμ: Θα αποκτήσει το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix

Βικτόρια Μπέκαμ: Θα αποκτήσει το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix

Η Βικτόρια Μπέκαμ θα αποκτήσει το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix, μετά την εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ του συζύγου της, Ντέιβιντ, πέρυσι.

Η ακόμα άτιτλη σειρά ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει τη διαδρομή της Βικτόρια από την αρχή της μουσικής καριέρας της με τις Spice Girls τη δεκαετία του '90, μέχρι την ενασχόληση με τη σύγχρονη μόδα.

«Οι μέρες της Πος Σπάις μπορεί να είναι πίσω της, αλλά σήμερα η Μπέκαμ βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας - και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορέσουν να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά», αναφέρει η σύνοψη.

 

 

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται εμφανίσεις από τη Βικτόρια και την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων φίλων και συναδέλφων. Την παραγωγή αναλαμβάνει η εταιρεία του συζύγου της, «Studio 99» (η οποία έκανε και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Beckham») σε συνεργασία με την Dorothy St Pictures.

 

 

Ο σκηνοθέτης δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Η Βικτόρια έκλεψε την παράσταση με μια viral σκηνή στο «Beckham», στην οποία ο Ντέιβιντ την πιέζει να παραδεχτεί ότι δεν ανήκε στην εργατική τάξη και ότι στην πραγματικότητα την πήγαιναν στο σχολείο με Rolls-Royce.
Πέρυσι ο σκηνοθέτης του «Beckham», Φίσερ Στίβενς, δήλωσε στο Variety ότι πέρασε 14 ώρες παίρνοντας συνέντευξη από τη Βικτόρια για το ντοκιμαντέρ του συζύγου της, το οποίο παρακολουθούσε την άνοδο του ποδοσφαιριστή από επίδοξο αθλητή σε σταρ και σύμβολο της μόδας.

«Δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση του με τη Βικτόρια. Υπάρχει συνεχής διαμάχη», είπε ο Στίβενς, αναφερόμενος έμμεσα στις φήμες για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Ντέιβιντ, οι οποίες θίχτηκαν μόνο εν συντομία στο «Beckham». Αλλά ο Στίβενς πρόσθεσε: «Ειλικρινά, συγκινήθηκα αρκετά από τη σχέση τους στο τέλος της ημέρας, και - μετά από όλα όσα έχουν περάσει - πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πόσο κοντά είναι».

Η Νίκολα Χόοσουν («Beckham») θα είναι παραγωγός του ντοκιμαντέρ της Βικτόρια μαζί με την Τζούλια Νότινγχαμ («Pamela: A Love Story»). Το ντοκιμαντέρ ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Netflix στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 31χρονου που εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

• Συνελήφθη ο 27χρονος που μπούκαρε ημίγυμνος σε περίπτερο στη Λεμεσό - Καταζητείτο για ληστεία

• Έστειλαν στο νοσοκομείο 64χρονο: Προσπάθησαν να τον ξεγελάσουν και τον έκλεψαν με την βοήθεια 15χρονης

• Θάνατος ποδοσφαιριστή: Έριξε φως η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του 20χρονου Πολ Τζούλιους

• Είστε vegan ή vegetarian; Αυτά τα εστιατόρια πρέπει να τα επισκεφτείτε – Πίνακες

• Τρέξτε να προλάβετε εκπτώσεις – Λίγες μέρες έμειναν – Αντίθετη εικόνα μεταξύ mall και κέντρου πόλεων



Θάνατος 31χρονου: Φωτογραφία από το δωμάτιο που εντοπίστηκε η σορός του άνδρα στην Αγία Νάπα

Θάνατος 31χρονου: Φωτογραφία από το δωμάτιο που εντοπίστηκε η σορός του άνδρα στην Αγία Νάπα

Φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εντοπίστηκε νεκρός 31χρονος γύρω στις 20:50 χθες το βράδυ, στην Αγία Νάπας, δημοσιεύει η ιστοσελίδα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top