ΔΙΕΘΝΗ

Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

Συνολικά πέντε είναι οι σοροί που βρέθηκαν την Τετάρτη κατά τις έρευνες που έκαναν οι αρχές της Σικελίας στο ναυάγιο του Bayesian στα ανοιχτά του Παλέρμο, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θανάτων στους έξι.

Την Πέμπτη θα συνεχιστούν οι έρευνες με στόχο από την μία να ανασυρθεί η σορός που έχει μεν εντοπιστεί αλλά δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος αλλά και να βρεθεί και ο τελευταίος αγνοούμενος.

Όπως μεταδίδουν από το μεσημέρι τα βρετανικά ΜΜΕ, οι σοροί του μεγιστάνα Μάικλ Λιντς και της κόρης του, Χάνα, είναι ανάμεσα στις σορούς που εντοπίστηκαν σήμερα και έχουν ταυτοποιηθεί.

Ωστόσο με δεδομένο πως βάσει του ιταλικού νόμου, ταυτοποίηση μπορεί να γίνει μόνο από συγγενείς, οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες. Έτσι, όπως μεταδίδει η ιταλική Corriere, οι σοροί που ανασύρθηκαν ανήκουν στον πρόεδρο της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ, τη σύζυγό του Τζούντιθ, τον δικηγόρο Κρις Μορβίλο και τη σύζυγό του Νέντα. Αντιστοίχως η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως «εξακολουθούν να αγνοούνται ο Βρετανός μεγιστάνας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του, Χάνα».


Ποιοι είναι όμως ανάμεσα στα θύματα. Η ιταλική Corriere επιχειρεί να βάλει τα ονόματα και το προφίλ των αγνοουμένων που φαίνεται να έχουν επιβεβαιωθεί ως θύματα του ναυαγίου, σε μία λίστα.

Recaldo Thomas, ο μάγειρας

Ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα του ναυαγίου. Ο Καναδός που ζούσε στην Αντίγκουα, ήταν ο σεφ του πλοίου.

Michael Richard Lynch

 

Ο επονομαζόμενος Mike, 59 ετών, Βρετανός μεγιστάνας της πληροφορικής, που θεωρείται «ο Βρετανός Bill Gates». Το γιοτ ήταν δικό του (αν και είναι καταχωρημένο σε μια από τις εταιρείες του), δική του είναι επίσης η ιδέα του ταξιδιού στη Μεσόγειο με την οικογένειά του και μερικούς συναδέλφους του προκειμένου να γιορτάσει την αθώωσή του σε υπόθεση διαφθοράς.

Hannah Lynch


18χρονη κόρη του Lynch και της Angela Bacares (η οποία βρισκόταν στο σκάφος αλλά επέζησε).

 

Jonathan Bloomer

70 ετών, πρόεδρος της Morgan Stanley International.

Chris Morvillo


Είναι ο δικηγόρος του Λιντς στις ΗΠΑ και εταίρος στην εταιρεία Clifford Chance της Νέας Υόρκης.

Υπερασπίστηκε τον μεγιστάνα στην αγωγή που κατέθεσε στις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον του αμερικανικού ομίλου Hewlett-Packard, ο οποίος το 2011 αγόρασε την εταιρεία του που εκδίδει λογισμικό Autonomy έναντι 11 δισ. δολαρίων. Η HP είχε κατηγορήσει την Autonomy για παραποίηση των λογαριασμών της, κατηγορώντας ειδικότερα τον Lynch ότι διόγκωσε τεχνητά τα έσοδα, την αύξηση των πωλήσεων και τα περιθώρια κέρδους της εταιρείας.

Neda Morvillo


Σχεδιάστρια κοσμημάτων και σύζυγος του δικηγόρου του Lynch. Γνωστή ως Neda Nassiri, σχεδίαζε και έφτιαχνε κοσμήματα στη Νέα Υόρκη.

Τέλος, αυτή που φλερεται να αγνοείται είναι η Τζούντι Μπλούμερ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Όλα όσα χρειαζόμαστε για νεανικό μυαλό που λειτουργεί ρολόι – Στην κορυφή το μαγνήσιο

• ΗΠΑ: Ο Τραμπ πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί στην πρώτη υπαίθρια συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται την Παρασκευή 23 Αυγούστου για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε τη σύστασή της, η Πολιτική Ομάδα Κυπριακού. Πρόκειται για ένα συμβουλευτικό σώμα, το οποίο θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top