LIKE ONLINE

Ταϊλανδός ισχυρίστηκε ότι σκότωσε πύθωνα με πιγκάλ μετά από επίθεση που δέχτηκε στα γεννητικά του όργανα

Ταϊλανδός ισχυρίστηκε ότι σκότωσε πύθωνα με πιγκάλ μετά από επίθεση που δέχτηκε στα γεννητικά του όργανα

Σε κάτι που μοιάζει με πλοκή ταινίας τρόμου, ένας άνδρας στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης ισχυρίζεται ότι έζησε ένα εφιαλτικό σενάριο όταν ένας τεράστιος πύθωνας τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα ενώ χρησιμοποιούσε την τουαλέτα. Το σοκαριστικό περιστατικό τον ανάγκασε να παλέψει για τη ζωή του, σκοτώνοντας τελικά το φίδι με το πιγκάλ. Τουλάχιστον έτσι λέει εκείνος...

Η ανατριχιαστική σκηνή εκτυλίχθηκε στο σπίτι του Thanat Thangtewanon, του οποίου το μπάνιο γέμισε με αίματα μετά την τρομακτική συνάντηση. Η Daily Mail δημοσίευσε εικόνες της γεμάτης αίμα τουαλέτας και του άψυχου φιδιού, δίνοντας μια ζοφερή ματιά σε αυτή την τρομακτική συνθήκη.

 

Ο Thanat αφηγήθηκε τη στιγμή: «Κάθισα στην τουαλέτα και δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσα έναν οξύ πόνο στα γεννητικά μου όργανα. Ήταν βασανιστικός, οπότε σηκώθηκα να δω τι τον προκαλούσε. Σοκαρίστηκα όταν έπιασα στα χέρια μου ένα φίδι. Σηκώθηκα γρήγορα και το τράβηξα έξω. Ο πόνος ήταν έντονος και υπήρχε αίμα παντού».

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια, ο Thanat άρπαξε το πλησιέστερο αντικείμενο, μια βούρτσα τουαλέτας, και χτύπησε επανειλημμένα τον πύθωνα στο κεφάλι μέχρι να πεθάνει. Μετά το τραυματικό γεγονός, έσπευσε στο νοσοκομείο για να κάνει ένεση τετάνου.

Οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα χρειαζόταν ράμματα, καθώς το τραύμα δεν ήταν αρκετά βαθύ για να προκαλέσει σημαντική ζημιά και θα επουλωνόταν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

• Όλα όσα χρειαζόμαστε για νεανικό μυαλό που λειτουργεί ρολόι – Στην κορυφή το μαγνήσιο

• ΗΠΑ: Ο Τραμπ πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί στην πρώτη υπαίθρια συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται την Παρασκευή 23 Αυγούστου για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε τη σύστασή της, η Πολιτική Ομάδα Κυπριακού. Πρόκειται για ένα συμβουλευτικό σώμα, το οποίο θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top