ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης νέων της Sistema Cyprus συνεχίζει τη δράση του

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης νέων της Sistema Cyprus συνεχίζει τη δράση του

Το μουσικο-κοινωνικό πρόγραμμα του παραρτήματος της Sistema στη Λάρνακα, για την ενδυνάμωση νέων με λιγότερες ευκαιρίες, συνεχίζεται και τα λειτουργικά έξοδα για το 2024 θα καλυφθούν από την τελευταία δωρεά της XM, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Sistema Cyprus.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα ορχήστρας ιδρύθηκε το 2017 και έχει βοηθήσει πάνω από 350 νέους μέχρι σήμερα, προσφέροντάς τους δωρεάν μουσικά μαθήματα, συμμετοχή σε συμφωνική ορχήστρα και σε συναυλίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

«Η συνεισφορά της XM στο Sistema Cyprus είναι ζωτικής σημασίας για το πρόγραμμα», δήλωσε η Διευθύντρια του Sistema Cyprus, Νικολέττα Πολυδώρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Head of Events & CSR Manager της XM, Κωνσταντίνα Στυλιανού, εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας να συνεχίσει την χορηγία και την υποστήριξή της στο πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια.

Το Sistema Cyprus, ιδρύθηκε το 2017 και λειτουργεί σε Λευκωσία και Λάρνακα. Είναι ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα ορχήστρας εμπνευσμένο από το El Sistema της Βενεζουέλας, που ξεκίνησε από τις παραγκουπόλεις του Καράκας το 1975, και παρέχει δωρεάν συμφωνική μουσική εκπαίδευση με επίκεντρο την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, προωθώντας την ενδυνάμωση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Βρήκαν τεράστια ποσότητα διάφορων ναρκωτικών σε όχημα στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

• Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από €5 εκατ.

• Λώρης Λοϊζίδης: Η γλυκιά φωτογραφία που δείχνει τα τρία παιδιά του να αγκαλιάζονται



Σε διαρκή επαφή ο ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ - «Οτιδήποτε εκφεύγει του πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

Σε διαρκή επαφή ο ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ - «Οτιδήποτε εκφεύγει του πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών εδώ και καιρό, όπως άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει, τόνισε σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top