ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση σε 64χρονο: Πέρασαν χειροπέδες στην 15χρονη καταζητούμενη – Ανήλικοι και οι δράστες που τον έδειραν και έκλεψαν

Επίθεση σε 64χρονο: Πέρασαν χειροπέδες στην 15χρονη καταζητούμενη – Ανήλικοι και οι δράστες που τον έδειραν και έκλεψαν

Πολλά τα ερωτήματα από την υπόθεση επίθεσης σε 64χρονο στη Λεμεσό το βράδυ της περασμένης Τρίτης, κυρίως όσον αφορά τη σχέση του με τις δύο ανήλικες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπρόσωπου Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, στο κρατικό ραδιόφωνο, η 15χρονη που καταζητείτο, εντοπίστηκε γύρω στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη, στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη ανήλικη, η οποία ήταν το πρόσωπο που βρισκόταν προηγουμένως σε ξενοδοχείο. Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εντός της μέρας.

Πρόσθεσε ότι «η 15χρονη δεν αναφέρει οτιδήποτε, αρνείται την διάπραξη του αδικήματος, όμως τα εξιδεικευμένα μέλη μας έχουν το τρόπο να μιλήσουν μαζί της».

Διαπιστώθηκε ακόμη ότι τα τρία πρόσωπα, τα οποία επιτέθηκαν στον 64χρονο, ήταν επίσης ανήλικοι.

Όπως δήλωσε ο Χρίστος Ανδρέου, «από την πρώτη στιγμή τα μέλη της Αστυνομίας και του ΤΑΕ Λεμεσού, χειρίστηκαν την κατάσταση και με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, ο 64χρονος ανακρίθηκε επισταμένα για τη σχέση του με αυτά τα ανήλικα πρόσωπα». Τόνισε ακόμη ότι «από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Διευρεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας και με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ξεκίνησαν τη διερεύνηση. Σήμερα οι ανακριτές της Υποδιεύθυνσης Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας θα επισκεφθούν την 15χρονη».

Το χρονικό της υπόθεσης

Περίπου 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ενώ 64χρονος Ε/κ βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει, τον επισκέφθηκε νεαρή κοπέλα την οποία είχε γνωρίσει προ μηνών και του ζήτησε να μεταβούν για φαγητό.

Αφού αναχώρησαν με το αυτοκίνητό του με προορισμό ταχυφαγείο κοντά στο ξενοδοχείο, η κοπέλα τον οδήγησε σε αδιέξοδο πίσω από αυτό όπου θα περίμεναν 15χρονη φίλη της, την οποία επίσης γνώριζε ο 64χρονος.

Την ανήλικη γνώριζε και ο 64χρονος και όπως του λέχθηκε επιθυμούσε και αυτή να έρθει μαζί τους για φαγητό.

Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ανέμεναν στο σημείο, εμφανίστηκε η ανήλικη συνοδευόμενη από άλλα τρία νεαρά πρόσωπα, ένα κορίτσι και δύο άρρενες όπου ο ένας από αυτούς, ψέκασε τον 64χρονο με σπρέι ενώ στη συνέχει τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, τον έριξαν στο έδαφος και τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ ο ένας από αυτούς του έκλεψε το πορτοφόλι από την τσέπη του παντελονιού του.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, στη συνέχεια, μαζί με την κοπέλα που συνόδευε αρχικά τον 64χρονο εισήλθαν εντός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο σημείο και αποχώρησαν από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Δίνουν και παίρνουν» τα εχθρικά μηνύματα στο διαδίκτυο – Δέκτες πολλοί Κύπριοι νέοι

• Μονή Αββακούμ: Πλησιάζει η ώρα της εκκλησιαστικής δίκης - Τρεις από τους πέντε μοναχούς στο Συνοδικό - Όλες οι λεπτομέρειες

• Υπόθεση 70 κιλών ναρκωτικών στη Λεμεσό: Στα χέρια της Αστυνομίας 21χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες

• Κάμαλα Χάρις και επίσημα υποψήφια των Δημοκρατικών: Υπόσχομαι να γίνω πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς

• Έρχονται βροχές μέσα στη ζέστη - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο



Ζητά αναγνώριση ο Τατάρ για να πάει σε τριμερή - Γυρίζει την πλάτη στα ΗΕ

Ζητά αναγνώριση ο Τατάρ για να πάει σε τριμερή - Γυρίζει την πλάτη στα ΗΕ

Την επιβεβαίωση της κυριαρχικής ισότητας και της δήθεν κρατικής υπόστασης των κατεχομένων βάζει μπροστά ο Ερσίν Τατάρ ως προϋπόθεση για να πει <evet> στο κάλεσμα του ΓΓ των ΗΕ για τριμερή συνάντηση τον Σεπτέμβριο, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top