ΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Οι δύτες αναγνώρισαν το άψυχο σώμα της

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Οι δύτες αναγνώρισαν το άψυχο σώμα της

Εντοπίστηκε και ανασύρεται η σορός της 18χρονης Χάνα Λιντς, κόρης του βρετανού κροίσου Μάικ Λιντς που έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο του σούπερ γιοτ στο Παλέρμο. Οι δύτες της Πυροσβεστικής αναγνώρισαν το άψυχο σώμα της Χάνα, τελευταία αγνοούμενη του ναυαγίου που συνέβη την περασμένη Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ξεκίνησαν οι ιταλικές Αρχές σε σχέση με το ναυάγιο στο Παλέρμο που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Εισαγγελία του Termini Imerese, με επικεφαλής τον Αμπρότζιο Καρτόζιο, ερευνά γιατί το πολυτελές σκάφος ανετράπη κοντά στο λιμάνι του Πορτιτσέλο λίγο πριν από τις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Οι ερευνητές εξετάζουν τα αδικήματα της πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας» κατά «αγνώστων προσώπων», σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Εισαγγελείς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου αύριο το πρωί, μεταδίδει το Sky News.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι Ιταλοί ερευνητές εξετάζουν βίντεο και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τη νύχτα της καταιγίδας και δείχνουν τα τελευταία λεπτά του πλοίου, καθώς και υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του λιμανιού.

Ο ιταλικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Palermo Today μεταδίδει ότι αξιωματούχοι της ακτοφυλακής έχουν επισκεφθεί όλα τα σπίτια και τους δημόσιους χώρους με κάμερες που είναι στραμμένες προς τη θαλάσσια περιοχή όπου βυθίστηκε το Bayesian.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας βρίσκονται επίσης οι ενέργειες και οι αποφάσεις του 51χρονου καπετάνιου του Bayesian, Τζέιμς Κάτφιλντ, και του αμέσως επόμενου στην ιεραρχία του σκάφους, του 22χρονου Μάθιου Γκρίφιθ.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, οι Εισαγγελικές Αρχές συνάντησαν τον Κάτφιλντ και μίλησαν μαζί του για τουλάχιστον δύο ώρες, θέτοντάς του ερωτήματα

ΠΗΓΗ: newmoney

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ληστεία 64χρονου: Χειροπέδες και στη 16χρονη καταζητούμενη – Στο κελί για 6 μέρες η 15χρονη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί που ανακοινώθηκαν - Δείτε όλα τα ονόματα

• Διπλό φονικό στη Λεμεσό: Συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται οι δυο - Πότε παραπέμπονται σε απευθείας δίκη

• Χαλκιδική: Παμπάλαια και κλεμμένα από την Βουλγαρία πολλά μηχανήματα του λούνα παρκ - Τι αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενος

• Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα και αποκαλύπτει τι κάνει τη ζωή της μεγάλη



Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Η συμμετοχή του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών στο άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αποτελεί μια ευκαιρία να διαπιστωθεί η πραγματική στάση και οι προθέσεις της Τουρκίας έναντι της ευρωπαϊκής της πορείας, αλλά και των κινήσεων που είναι διατεθειμένη να αναλάβει, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top