Σκηνές τρόμου σε pet shop στις ΗΠΑ: Τεράστιος πύθωνας κατάπιε τον ιδιοκτήτη! (Βίντεο)

Σκηνές τρόμου σε pet shop στις ΗΠΑ: Τεράστιος πύθωνας κατάπιε τον ιδιοκτήτη! (Βίντεο)

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο ιδιοκτήτης ενός pet shop, που ειδικεύεται στο εμπόριο ερπετών, στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Ο ιδιοκτήτης του pet shop Terry Wilkins, προσπαθούσε να καθαρίσει το κλουβί του πύθωνα και ευτυχώς είχε μαζί του μια φίλη του, την Melissa McElfresh, η οποία χτυπούσε το τζάμι του κλουβιού για να αποσπάσει την προσοχή του ερπετού, ενώ ο Terry καθάριζε'.

Όμως, όπως αναφέρει η ίδια, ξαφνικά είδε τον πύθωνα να αρπάζει το χέρι του φίλου της και να τον καταβροχθίζει. Η ίδια περιγράφει το όλο σκηνικό που έγινε την περασμένη Δευτέρα, ως καρέ από ταινία τρόμου. Ευτυχώς με την επέμβαση της αστυνομίας (με τη σειρά τους οι αστυνομικοί λένε πως δεν έχουν εκπαιδευτεί σχετικά, ούτε είχαν ανάλογη εμπειρία) κατάφερε με πολύ κόπο να απελευθερώσει τον άνθρωπο από το στόμα του φιδιού. Ο Wilkins μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: