ΚΕ: Στη δημοσιότητα η επιστολή για διορισμούς σε ημικρατικούς - «Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να εξαλείψουν τα προφανή με εντυπώσεις»

ΚΕ: Στη δημοσιότητα η επιστολή για διορισμούς σε ημικρατικούς - «Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να εξαλείψουν τα προφανή με εντυπώσεις»

Σε ανάρτηση της επιστολής, ημερομηνίας 13 Αυγούστου 2024 που στάλθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων σε σχέση με τους διορισμούς μελών σε ΔΣ Ημικρατικών Οργανισμών προχώρησε το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ» σημειώνοντας ότι η επιστολή δεν ήταν ούτε διαβαθμισμένη αλλά και σε κανένα σημείο δεν αναφερόταν ότι τα βιογραφικά είναι «απόρρητα».

Ο κ. Λετυμπιώτης σημειώνει ότι «προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και των -αυτονόητων- γεγονότων, πιο κάτω (παρουσιάζεται) αυτούσια η επιστολή που στάληκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων σε σχέση με τους διορισμούς μελών σε ΔΣ Ημικρατικών Οργανισμών».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνει ότι η επιστολή δεν ήταν ούτε διαβαθμισμένη αλλά και σε κανένα σημείο δεν αναφερόταν ότι τα βιογραφικά είναι «απόρρητα». Η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται σε όλους τους αντίστοιχους διορισμούς, προσθέτει.

«Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να εξαλείψουν τα προφανή με εντυπώσεις και εξακολουθούν εργολαβικά και συνειδητά να αγνοούν την αλήθεια και να παραπληροφορούν», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Λετυμπιώτης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE