Σήμερα η κηδεία του Αλέν Ντελόν

Σήμερα η κηδεία του Αλέν Ντελόν

Μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα 40 στενών φίλων έχει προσκληθεί στην τελετή και έχει λάβει οδηγίες να μην τραβήξουν φωτογραφίες.

Ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 88 ετών, είχε ζητήσει συγκεκριμένα να μην υπάρξει εθνικός φόρος τιμής, επιμένοντας ότι ήθελε να ταφεί «όπως οποιοσδήποτε άλλος».

Αφού λάβει ειδική άδεια από τον τοπικό νομάρχη, θα ενταφιαστεί στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο La Brûlerie, το ακίνητο στο Douchy στο Loiret, 85 μίλια νοτιοανατολικά του Παρισιού, το οποίο αγόρασε τη δεκαετία του 1970 και όπου πέθανε. Το παρεκκλήσι βρίσκεται σε ένα νεκροταφείο στο κτήμα σχεδόν 120 εκταρίων (300 στρεμμάτων), μεγάλο μέρος του οποίου είναι δασική, όπου ο Ντελόν έθαψε τουλάχιστον 35 από τα κατοικίδια σκυλιά του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 12 Σεπτεμβρίου και τον Τ/κ ηγέτη στις 15 του μήνα, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.