Τραγωδία στη Νέα Μαγνησία: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Τραγωδία στη Νέα Μαγνησία: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Μαγνησία όταν την παρέσυρε τρένο και τη διαμέλισε.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό, περίπου στις 14:00, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τρένου στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στο ύψος των Διαβατών και παρασύρθηκε από μηχανή αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πέθανε ακαριαία. Η γυναίκα ήταν κάτοικος της περιοχής και τα πρώτα στοιχεία λένε ότι πήδηξε τα κάγκελα με σκοπό να κόψει δρόμο και να φτάσει στην απέναντι μεριά. Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ.

Στο σημείο έφτασε άμεσα μοτοσυκλέτα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα είχε καταλήξει.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε διάβαση και η γυναίκα διαμελίστηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE