ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρίτη σύλληψη για την επίθεση κατά 64χρονου στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 18χρονη

Τρίτη σύλληψη για την επίθεση κατά 64χρονου στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 18χρονη

Σε ακόμα μια σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση ληστείας σε βάρος 64χρονου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 18χρονη η οποία θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Σημειώνεται ότι, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν μια 16χρονη και μια 15χρονη.

Υπενθυμίζεται πως ο 64χρονος παραπονούμενος είχε καταγγείλει ότι, το βράδυ της Τρίτης, 16χρονη που γνώρισε πρόσφατα, μέσω της 15χρονης, τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου και του ζήτησε να μεταβούν για φαγητό. Όταν μετέβηκαν σε ταχυφαγείο, όπως ανέφερε, η ανήλικη του ζήτησε να μεταβούν σε χώρο πίσω από το υποστατικό, για να συναντηθούν με την 15χρονη.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο χώρο έφτασε όχημα στο οποίο επέβαινε η 15χρονη με τρία ακόμη νεαρά πρόσωπα, ένα κορίτσι και δυο αγόρια, ένα εκ των οποίων φέρεται να επιτέθηκε με σπρέι στον 64χρονο και να τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο 64χρονος, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ακολούθως του απέσπασαν το πορτοφόλι του, στο οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό 5 χιλιάδων ευρώ και η ταυτότητα του.

Η 16χρονη που τον συνόδευε εγκατέλειψε τη σκηνή με τα άλλα πρόσωπα, ενώ ο 64χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης και απολύθηκε.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων, δεν έχει διαπιστωθεί θέμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης τους από τον παραπονούμενο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

• Τραυματίστηκε στο μάτι κυνηγός - Η κατάσταση της υγείας του

• Στο νοσοκομείο οδηγός: Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο με Λεμεσιανό τραυματία

• Θέλεις να αρχίσεις σπουδές εντός 2024; Αυτές είναι οι επιλογές σου – Τα deadlines και οι προτιμήσεις σε χώρες και σχολές

• Παρένθετη μητέρα στην Κύπρο: Τι ισχύει με την άδεια και επίδομα μητρότητας - Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται



Το Κυπριακό και η απουσία συλλογικότητας στο εσωτερικό - Συνεχίζουν τις διακοπές τα δύο μεγάλα κόμματα

Το Κυπριακό και η απουσία συλλογικότητας στο εσωτερικό - Συνεχίζουν τις διακοπές τα δύο μεγάλα κόμματα

Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες, έτσι ώστε να επαναρχίσουν οι συνομιλίες για το κυπριακό, κάνοντας αρχή με μία τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ερσίν Τατάρ, στην παρουσία του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top