ΔΙΕΘΝΗ

Πολυώροφο κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λονδίνο – Μεγάλη κινητοποίηση με 225 πυροσβέστες

Πολυώροφο κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λονδίνο – Μεγάλη κινητοποίηση με 225 πυροσβέστες

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις κατοικίες τους και δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς πυρκαγιά ξέσπασε σε κτίριο στο Ντάγκενχαμ του ανατολικού Λονδίνου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB) δήλωσε ότι πραγματοποιεί μια «σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης» αφού κλήθηκε στην πυρκαγιά στην οδό Freshwater Road τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σαράντα πέντε οχήματα και περίπου 225 πυροσβέστες έσπευσαν για την πυρκαγιά που τύλιξε ολόκληρο το κτίριο εμπορικών και οικιστικών χώρων.

Περίπου στις 7.30 το πρωί, τοπική ώρα, η πυροσβεστική συνέστησε στους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα λόγω του καπνού.

«Το κτίριο έχει μια σειρά από ζητήματα πυρασφάλειας που είναι γνωστά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου. Πραγματοποιήθηκε αμέσως πλήρης ταυτόχρονη εκκένωση του κτιρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης» δήλωσε ο επίτροπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου, Andy Roe.


Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς έχουν αναπτυχθεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς και σκάλες 64 και 32 μέτρων που χρησιμοποιούνται ως σημεία παρατήρησης για την αξιολόγηση της φωτιάς και για την κατάσβεση με νερό από ψηλά, δήλωσε ο ίδιος.

Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

• Τραυματίστηκε στο μάτι κυνηγός - Η κατάσταση της υγείας του

• Στο νοσοκομείο οδηγός: Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο με Λεμεσιανό τραυματία

• Θέλεις να αρχίσεις σπουδές εντός 2024; Αυτές είναι οι επιλογές σου – Τα deadlines και οι προτιμήσεις σε χώρες και σχολές

• Παρένθετη μητέρα στην Κύπρο: Τι ισχύει με την άδεια και επίδομα μητρότητας - Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται



Μονή Αββακούμ: Νέες εξελίξεις – Έβγαλαν εκτός εκκλησιαστικής δίκης τον Α. Βαβούσκο - «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»

Μονή Αββακούμ: Νέες εξελίξεις – Έβγαλαν εκτός εκκλησιαστικής δίκης τον Α. Βαβούσκο - «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»

Λίγες μέρες πριν την εκκλησιαστική δίκη που ορίστηκε στις 30 Αυγούστου ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του το Συνοδικό αποφάσισε πως ο Αναστάσιος Βαβούσκος δεν μπορεί να παρίσταται ως συνήγορος των μοναχών, στην δικαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top