Εκκλησία στον Πύργο μετατράπηκε σε ρινγκ εν ώρα γάμου - Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και ακολούθησε μάχη

Εκκλησία στον Πύργο μετατράπηκε σε ρινγκ εν ώρα γάμου - Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και ακολούθησε μάχη

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια γάμου που τελέστηκε σε εκκλησία του Πύργου, η οποία μετατράπηκε σε… ρινγκ.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, με τον ίδιο να μην αντιδρά καθόλου ψύχραιμα.

Όπως μετέφεραν άτομα που ήταν καλεσμένα στον γάμο, ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο. Οι συγγενείς της τότε επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά κεκλεισμένων ωστόσο των θυρών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE