LIKE ONLINE

Δασκάλα άφησε τη δουλειά της για το OnlyFans - «Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν»

Δασκάλα άφησε τη δουλειά της για το OnlyFans - «Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν»

Μια γυναίκα που στράφηκε στο OnlyFans για να βγάλει περισσότερα χρήματα εξήγησε στους ακόλουθους της γιατί εύχεται να μην είχε πάρει ποτέ την απόφαση να ενταχθεί στην πλατφόρμα περιεχομένου για ενήλικες.

Η γνωστή πλέον πλατφόρμα γνωρίζει μια εντυπωσιακή άνοδο, με εκατομμύρια χρήστες να καταφεύγουν στην πλατφόρμα κάθε μέρα. Μόνο το 2020 οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια (1,56 δισεκατομμύρια λίρες) σε όλο τον κόσμο, με την ανάπτυξη να αυξάνεται κατά 75 τοις εκατό.

Σήμερα, περίπου 1,25 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά τον ιστότοπο με το «hot» περιεχόμενο, με 420 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο αθώα, όσο ακούγονται. Για παράδειγμα, η Megan Gaither έγινε μοντέλο του OnlyFans πέρυσι- μια κίνηση που την «έδιωξε» από την κανονική της δουλειά, δεδομένου ότι ήταν καθηγήτρια αγγλικών και προπονήτρια μαζορετών.

Περιγράφοντάς το ως «παράλληλη δραστηριότητα», η Gaither, από το Μιζούρι των ΗΠΑ, αρχικά υπερασπίστηκε τα πορνογραφικά της εγχειρήματα, αλλά με την πάροδο του χρόνου μετάνιωσε για την επιλογή της.

Η Gaither απέφυγε να φανερώσει την ταυτότητα της στο λογαριασμό της στο OnlyFans, με τον οποίο κερδίζει πέντε φορές περισσότερα από τον μισθό της ως δασκάλα, και επιχείρησε να κρυφτεί πίσω από ένα ψευδώνυμο με την ελπίδα να μη μάθει κανείς τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο της.

Τώρα, μιλώντας σε τοπικά Μέσα αυτή την εβδομάδα, αποκάλυψε ότι «δεν θα συνιστούσε» σε κανέναν εκπαιδευτικό να ακολουθήσει το δρόμο της αν θέλει να παραμείνει στην εκπαίδευση.

«Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι θα έπρεπε να είμαι ευτυχισμένη με τα χρήματα που βγάζω, αλλά δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν», δήλωσε η Gaither στην εφημερίδα St Louis Post-Dispatch.

«Σπούδασα 12 χρόνια για να γίνω δασκάλα και τώρα όλα αυτά τα χρόνια πάνε στράφι. Κοιτάζοντας πίσω, δεν θα το συνιστούσα αυτό. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα έλεγα στον εαυτό μου να μην εγγραφώ στην πλατφόρμα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στέγαση φοιτητών στη Λεμεσό: Πόσο μεγάλο είναι τελικά το πρόβλημα; Συμβουλές για πρωτοετείς και όσους ψάχνουν ακόμη

• Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Ιούλιο - Αυτές είναι οι χώρες που προτίμησαν την Κύπρο – Ο σκοπός του ταξιδιού και οι επιστροφές

• Χαλκιδική: Τατουάζ την ημερομηνία που σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ έκανε ο αδερφός του

• Ανδρέας Γεωργίου: Σε αυτή την περιοχή της Κύπρου θα παντρευτεί την αγαπημένη του Σιμώνη - Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι

• Μονή Αββακούμ: Εξετάζεται καταγγελία για εργασιακή εκμετάλλευση μοναχών από δύο Αρχιμανδρίτες

• Συνεδριάζει εκτάκτως η Επ. Ενέργειας - Στο «τραπέζι» GSI, τερματικό και οργάνωση ταξιδιών στα κατεχόμενα



Κυπριακό: Περιμένοντας τον…Τατάρ - Μέση Ανατολή και Ουκρανικό στις προτεραιότητες του ΟΗΕ

Κυπριακό: Περιμένοντας τον…Τατάρ - Μέση Ανατολή και Ουκρανικό στις προτεραιότητες του ΟΗΕ

Όλο και περισσότερο τεντώνει το σχοινί της αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης, ο οποίος επανέλαβε για πολλοστή φορά, ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών, αν δεν αναγνωριστεί πρώτα ισότιμη κυριαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top