Καρπενήσι: Ανακάλεσε την καταγγελία της για βιασμό η 17χρονη Γερμανίδα σε camp Taekwondo

Καρπενήσι: Ανακάλεσε την καταγγελία της για βιασμό η 17χρονη Γερμανίδα σε camp Taekwondo

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 17χρονης Γερμανίδας αθλήτριας από έναν 14χρονο συναθλητή της κατά τη διάρκεια προπονητικού camp Ταε Κβο Ντο στο Καρπενήσι φέρνει η ανάκληση της καταγγελίας από την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και αρχικά η ανήλικη αθλήτρια κατήγγειλε πως ο 14χρονος Έλληνας τη βίασε μέσα στο δωμάτιο του το απόγευμα της Δευτέρας, σήμερα το πρωί με δήλωσή της προς τους Αστυνομικούς απέσυρε την καταγγελία ανακαλώντας τον αρχικό της ισχυρισμό.

Η 17χρονη ανέφερε πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της και μάλιστα εν γνώσει του προπόνητή τους ο οποίος τους βρήκε μέσα στο δωμάτιο και ενημέρωσε αμέσως τον υπεύθυνο του Camp.

«Ο καταγγελόμενος είναι 14 ετών και η καταγγέλουσσα 17. Η κοπέλα έκανε μια καταγγελία για το συμβάν, όχι μήνυση, και για αυτό δεν έγινε και ιατροδικαστική εξέταση, την οποία η ίδια με ελεύθερη βούληση ανακάλεσε.

Την ανακάλεσε σήμερα το πρωί δηλώνοντας επίσημα στην Αστυνομία πως ο, τι συνέβη ήταν με τη δική της συναίνεση.

Το συμβάν ήταν σε γνώση και του προπονητή ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τους βρήκε στο δωμάτιο», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος του διοργανωτή του Camp, κ. Παναγιώτης Καρυδομάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε στις αρχές ότι προχώρησε στην ψεύτικη καταγγελία επειδή ο 14χρονος μίλησε σε φίλο του για όσα έγιναν μεταξύ τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE