ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση 56χρονη - Καταζητείται από τις Βρετανικές αρχές για υπόθεση απάτης

Υπό κράτηση 56χρονη - Καταζητείται από τις Βρετανικές αρχές για υπόθεση απάτης

Υπό κράτηση θα παραμείνει μέχρι τις 30 Αυγούστου η 56χρονη που καταζητείται από τις βρετανικές αρχές για υπόθεση απάτης και συγκεκριμένα για απόσπαση χρηματικού ποσού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 56χρονη παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Η διαδικασία θα συνεχισθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στην 56χρονη να διορίσει δικηγόρο. Από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για εξασφάλιση της παρουσίας της τους οποίους ωστόσο η 56χρονη δεν εκπλήρωσε και παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η 56χρονη συνελήφθη χθες Τρίτη γύρω στις 17:30, δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τη Βρετανία, για τον σκοπό της άσκησης ποινικής δίωξης για το αδίκημα της απάτης, που φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ετών 2017 και 2019 και αφορά την απόσπαση χρηματικού ποσού ύψους περίπου 296.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η 56χρονη κατηγορείται ότι εξαπάτησε συμπατριώτες της που επένδυαν στην εταιρεία της, η οποία ισχυριζόταν ότι αναλάμβανε την εξεύρεση ειδικευμένου προσωπικού σε εταιρείες διεθνούς κύρους. Η 56χρονη αφίχθηκε ακοούθως στην Κύπρου, όπου εργάζονταν διαδικτυακά για διάφορες εταιρείες.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για σκοπούς έκδοσης της 56χρονης στη Βρετανία η οποία διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Πάφο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Στην αντεπίθεση η αδελφότητα - Ξεκαθαρίζει ότι η καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης δεν αφορά μέλος της

• Συμπλοκή στη Λάρνακα: Μαρτυρία «έκαψε» 25χρονο για την υπόθεση

• Συγκλονιστικό βίντεο: Εγχειρισμένη 34χρονη με ανεύρυσμα εγκεφάλου ζει σε άθλιες συνθήκες χωρίς φαγητό στη Λεμεσό

• Αεροπορικά ταξίδια: Όσα αλλάζουν από την 1η Σεπτεμβρίου - Επηρεάζονται οι Κύπριοι επιβάτες;

• Δημόσια Νηπιαγωγεία: Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή παιδιών για φοίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

• Φειδίας Παναγιώτου: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην σύντροφο του - «Είμαι έτοιμος και εγώ να κάνω οικογένεια»

• Κύπριος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του - «Με εσένα πλάι μου…»



Υπόθεση 64χρονου: Πέρασαν χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα - Καταζητείται 18χρονη

Υπόθεση 64χρονου: Πέρασαν χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα - Καταζητείται 18χρονη

Σε ακόμα δυο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση του 64χρονου, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από ανήλικους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top