ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το πεδίο των ανέμων τις επόμενες ημέρες, θα είναι κατά περιόδους ενισχυμένο.

Σήμερα, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες τοπικές νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και σε κάποια περιοχή του ανατολικού μισού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Τοπικά στα νότια παράλια ωστόσο, θα πνέουν πρόσκαιρα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη, όμως σύντομα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ιδιαίτερα στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού. Το Σάββατο και την Κυριακή, αναμένεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στις περιοχές αυτές.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Συμπλοκή στην Πάφο: Επιτέθηκαν σε νεαρό – Έδειξε τους δράστες δύο εβδομάδες μετά, ανάμεσά τους και ανήλικος

• Κάπνιζαν εν ώρα πτήσης - Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε δύο επιβάτες αεροσκάφους

• «Κράτος Μαφία»: Επανέρχεται η Αυστραλή νομικός και συνεχίζουν οι καταθέσεις - Μαρτυρία και από τον Χρήστο Στυλιανίδη

• Νέες μειώσεις στα καύσιμα: Μέχρι που έφτασαν από τον Ιούλιο – Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια

• Σε δύο στρατόπεδα το ΔΗΚΟ - Στήριξη Νικόλα στην κυβέρνηση για τον Φιντάν

• Καλλιμάνη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την συνεργασία με τον Καρρά λίγο πριν τον θάνατο του



Συνέρχεται η Άτυπη Σύνοδος των ΥΠΕΞ – Το Κυπριακό στο τετ-α-τετ Γεραπετρίτη-Φιντάν

Συνέρχεται η Άτυπη Σύνοδος των ΥΠΕΞ – Το Κυπριακό στο τετ-α-τετ Γεραπετρίτη-Φιντάν

Το Κυπριακό θα βρίσκεται στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που συνέρχεται την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top