ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε ακόμη ένα 17χρονο για τον ξυλοδαρμό νεαρών έξω από club στον Πρωταρά - Στο κελί για δύο μέρες

Χειροπέδες σε ακόμη ένα 17χρονο για τον ξυλοδαρμό νεαρών έξω από club στον Πρωταρά - Στο κελί για δύο μέρες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για δύο ημέρες εναντίον νεαρού ηλικίας 17 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και σοβαρού τραυματισμού άλλου 17χρονου το Σάββατο 24 Αυγούστου στον Πρωταρά, υπόθεση για την οποία τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα πέντε άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας «ο 17χρονος συνελήφθη  χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος» και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο ημέρες.   

Σημειώνεται ότι «σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, 17χρονος δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου έτυχε νοσηλείας και την Τρίτη, 27 Αυγούστου, έλαβε εξιτήριο».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από το ΤΑΕ Αμμοχώστου και στη βάση στοιχείων που προέκυψαν, τρία πρόσωπα, ηλικίας 17, 18 και 19 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Οι τρεις  οδηγήθηκαν τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα κράτησής τους για πέντε ημέρες.

Ακόμα δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, συνελήφθησαν την Τρίτη, 27 Αυγούστου, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 17 και 18 ετών. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης τους για τρεις ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάθισε και τα είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τους μαθητές στο πρώτο κουδούνι - Ποιες οι ανησυχίες τους - Βίντεο

• Έριξε άγκυρα το Daleela: Οι μήνες με τη μεγαλύτερη ζήτηση, το θέμα με τις ακυρώσεις και η λύση

• Δημοτική Εκπαίδευση: Αυτές είναι οι σχολικές αργίες για 2024 -2025 - Τι ισχύει για τα κοινοτικά τμήματα

• Σορός στην Αγία Νάπα: «Ξεσκονίζουν» φακέλους ελλειπόντων ατόμων – Στο σημείο προσωπικά αντικείμενα

• Διαμάχη Κυβέρνησης - Ελεγκτικής Υπηρεσίας: «Πρώιμες αντιδράσεις με σκληρές εκφράσεις» - «Οπισθοχώρηση αντί εκσυγχρονισμός»



Τραγωδία με νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου

Τραγωδία με νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου

Νέος συναγερμός σήμανε στις Αρχές την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου στην Πάφο, μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top