ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Παραδόθηκαν τα πρώτα στοιχεία – Επίσπευση διαδικασιών ζητά ο πατέρας

Τραγωδία στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Παραδόθηκαν τα πρώτα στοιχεία – Επίσπευση διαδικασιών ζητά ο πατέρας

Στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής στο Πευκοχώρι αύριο Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιήσουν έλεγχο τεχνικοί της οικογένειας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του.

Η δικαστική έρευνα τρέχει και αυτό που τουλάχιστον βγαίνει από τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων μέχρι στιγμής είναι, ότι το τραγικό δυστύχημα, μπορούσε να αποφευχθεί.

Αυτό που περιμένουμε αύριο το πρωί είναι κλιμάκιο της ειδικά πιστοποιημένης εταιρείας που αναλαμβάνει και εγκρίνει τη λειτουργία τέτοιων μηχανημάτων παιχνιδιών.

Δύο τεχνικοί θα επισκεφθούν το λούνα παρκ προκειμένου να εξετάσουν ειδικά το παιχνίδι όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα και έχασε τη ζωή του ο 19χρονος στο Πευκοχώρι, σύμφωνα με το ERTNews.

Τα πρώτα συμπεράσματα

Με αυτόν τον τρόπο, όπως τόνισε, ικανοποιείται ένα αίτημα της οικογένειας. Την Τετάρτη (28/9) ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε από την αστυνομία κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο της δικογραφίας που είναι σε εξέλιξη το πρώτο ενημερωτικό του σημείωμα, τα πρώτα συμπεράσματα από την έρευνα που έκανε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό το ενημερωτικό σημείωμα περιλαμβάνονται τα ευρήματα του από την αυτοψία που έκανε. Όπως έγινε γνωστό θα καταθέσει την πλήρη έκθεσή του μόλις λάβει και τα υπόλοιπα έγγραφα που έχει ζητήσει και περιμένει.

Σε μια άλλη εξέλιξη, όπως έγινε γνωστό, ο τεχνικός που είχε κληθεί να ελέγξει την ορθή λειτουργία μιας επιχείρησης λούνα Παρκ στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής δεν πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού με αποτέλεσμα να μη γίνει ο έλεγχος. Ως εκ τούτου, ο δήμαρχος της περιοχής δεν δίνει άδεια λειτουργίας στο λούνα παρκ που επρόκειτο να επισκεφτούν εκατοντάδες παιδιά τις ημέρες του πανηγυριού.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λευκωσία: Pit Bull επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του – Το πυροβόλησε θανάσιμα ο γείτονας με κυνηγετικό για να γλιτώσει τον 61χρονο

• Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και υπάρχουν παιδάκια χωρίς σχολικά: «Εκλιπαρώ...να βοηθήσετε»

• Τραυματίστηκε βρέφος στην Πάφο αλλά κατέληξε στη Λευκωσία λόγω... χαλασμένου αξονικού - Η θέση του ΟΚΥπΥ

• Γυμνάστρια αποκαλύπτει τι πρέπει να παραγγείλει κάποιος από τα McDonald's όταν κάνει δίαιτα - Δείτε βίντεο

• «Κράτος Μαφία»: Επανέρχεται η Αυστραλή νομικός και συνεχίζουν οι καταθέσεις - Μαρτυρία και από τον Χρήστο Στυλιανίδη

• Υπόθεση 64χρονου: Ενώπιον δικαστηρίου οι δυο ανήλικες και τρεις ενήλικες



Νέος διορισμός από τον ΠτΔ - Ποιος αναλαμβάνει θέση Ειδικού Συμβούλου για θέματα δεοντολογίας

Νέος διορισμός από τον ΠτΔ - Ποιος αναλαμβάνει θέση Ειδικού Συμβούλου για θέματα δεοντολογίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης διόρισε σήμερα τον κ. Γιώργο Αρέστη, πρώην Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου Κύπρου, στη θέση του Ειδικού Συμβούλου, για θέματα Δεοντολογίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top