LIKE ONLINE

Σε πόσα λεπτά διάρκειας σεξ θα πρέπει να αλλάξουμε το προφυλακτικό μας

Σε πόσα λεπτά διάρκειας σεξ θα πρέπει να αλλάξουμε το προφυλακτικό μας

Τα περισσότερα ζευγάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν σεξ περίπου μία φορά την εβδομάδα, με τη μέση .. συνεδρία τανγκό να διαρκεί περίπου 5,4 λεπτά.

Και ανατρέχοντας στα ίδια δεδομένα που μέτρησαν τη συνήθη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αντιλαμβάνεται κανείς ότι προφανώς δεν γίνεται αλλαγή προφυλακτικού.

Για ποιο λόγο (να πρέπει να συμβεί αυτό);

Έχει να κάνει με τη δομική ακεραιότητα του προφυλακτικού, προφανώς. Σίγουρα δεν θα θέλαμε να διακινδυνεύσουμε να διαρρήξουμε ή να αποδυναμώσουμε το υλικό του λεπτού φράγματος μεταξύ ημών, της απρογραμμάτιστης εγκυμοσύνης ή των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Ως εκ τούτου, η συμβουλή της δρ Σαχ είναι σαφής ― «Αν κάνουμε (ήδη) σεξ για μισή ώρα και δεν είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε – ας αλλάξουμε το προφυλακτικό μας», λέει η γιατρός.

«Η τριβή αποδυναμώνει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τις πιθανότητες να σπάσει», σύμφωνα με όσα προσθέτει.«Κάτω από 30 λεπτά και είμαστε καλά. Πάνω από 30 λεπτά είναι καλύτερο να είμαστε ασφαλείς. Αν και, προφανώς η ποσότητα της τριβής εξαρτάται από το πόσο έντονη είναι η συγκεκριμένη ερωτική συνεδρία». Θα μπορούσαμε να το ... διπλασιάσουμε; «Ένας κοινός μύθος περιβάλλει την πρακτική του «διπλασιασμού των προφυλακτικών». Αυτό σημαίνει να φοράμε δύο προφυλακτικά ταυτόχρονα για επιπλέον προστασία», λέει και τονίζει: «Το διπλό προφυλακτικό δεν ισοδυναμεί με διπλάσια ασφάλεια».«Το να φοράμε δύο προφυλακτικά είναι στην πραγματικότητα πιο επικίνδυνο από το να φοράμε απλώς ένα, καθώς θα τρίβονται το ένα πάνω στο άλλο, δημιουργώντας δυνητικά τριβή που σπάει τα προφυλακτικά», προσθέτει

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λευκωσία: Pit Bull επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του – Το πυροβόλησε θανάσιμα ο γείτονας με κυνηγετικό για να γλιτώσει τον 61χρονο

• Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και υπάρχουν παιδάκια χωρίς σχολικά: «Εκλιπαρώ...να βοηθήσετε»

• Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρόταση γάμου σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο

• Γυμνάστρια αποκαλύπτει τι πρέπει να παραγγείλει κάποιος από τα McDonald's όταν κάνει δίαιτα - Δείτε βίντεο

• Σπουδές στην Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια - Πώς να μάθετε αν περάσατε

• Υπόθεση 64χρονου: Ενώπιον δικαστηρίου οι δυο ανήλικες και τρεις ενήλικες



Τραγωδία στην Πέγεια - Νεκρός εντοπίστηκε 31χρονος μετά από επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Τραγωδία στην Πέγεια - Νεκρός εντοπίστηκε 31χρονος μετά από επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Ανακοινώνεται ότι, στις 29 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:43, το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία για αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή «Άγιος Γεώργιος Πέγειας» στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top