LIKE ONLINE

Γυμνάστρια αποκαλύπτει τι πρέπει να παραγγείλει κάποιος από τα McDonald's όταν κάνει δίαιτα - Δείτε βίντεο

Γυμνάστρια αποκαλύπτει τι πρέπει να παραγγείλει κάποιος από τα McDonald's όταν κάνει δίαιτα - Δείτε βίντεο

Τα πάνω κάτω έφερε μια γυμνάστρια από τη Βρετανία με μια ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η Rosi May τόνισε στους ακόλουθούς της να ξεχάσουν τις μέρες που έτρωγαν σαλάτα πρωί, μεσημέρι και βράδυ για να χάσουν βάρος. Μάλιστα, τους προέτρεψε να κάνουν δίαιτα, απολαμβάνοντας ένα γεύμα από τα McDonald's.

Ένα πλήρες γεύμα στα McDonald's μπορεί να έχει 1.320 θερμίδες αν συνοδεύεται από πατάτες τηγανιτές και κόκα κόλα. Ωστόσο, η γυμνάστρια με μια ανάρτηση εξήγησε στους 230.000 ακόλοθούς της με ποιον τρόπο μπορούν να απολαύσουν τις λιχουδιές της γνωστής εταιρείας φαστ φουντ.

«Έτσι χάνεις κιλά τρώγοντας McDonald's και μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σου πω να αλλάξεις το burger σου με μια σαλάτα γιατί κανείς δεν θα πάει εκεί για να φάει μόνο μια σαλάτα», ανέφερε.

«Και δεν θα περιμένω από εσάς να αλλάξετε το μοσχαρίσιο μπιφτέκι σας με ένα απλό μπιφτέκι κοτόπουλου, θα σας δείξω μερικά τιπς που μπορείτε να κάνετε. Αν παρακολουθείτε τα βίντεό μου, τότε ξέρετε από τώρα ότι όταν πρόκειται να χάσετε βάρος, πρέπει να έχετε έλλειμμα θερμίδων», πρόσθεσε.

Το να έχετε έλλειμμα θερμίδων σημαίνει απλώς ότι καίτε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε. «Γεύμα νούμερο ένα: αποτελείται από μεγάλες πατάτες, ένα διπλό burger με τυρί και μια μεγάλη κόκα κόλα με πλήρη λιπαρά. Συνολικά αυτό το γεύμα έχει 1.385 θερμίδες που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ένα μεγάλο κομμάτι των ημερήσιων θερμίδων τους», τόνισε η Rosi.

«Λοιπόν, πώς μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα McDonald's με πολύ λιγότερες θερμίδες;», έθεσε το ερώτημα για να δώσει την απάντηση: «Η πιο εύκολη αλλαγή είναι να αλλάξετε το αναψυκτικό σας με πλήρη λιπαρά σε Coke Zero ή Diet Coke, πράγμα που σημαίνει ότι εξοικονομείτε 212 θερμίδες», τόνισε.

Στη συνέχεια, η γυμνάστρια πρότεινε: «Να ανταλλάξετε τις μεγάλες πατάτες σας με μέτριες πατάτες. Αλλά αυτό δεν αρκεί». Για να προσθέσει: «Και τελικά, αλλάζεις το Double Quarter Pounder σου με τυρί σε ένα Double Cheeseburger.

Συνολικά αυτό θα σας εξοικονομήσει πάνω από 500 θερμίδες και θα έχετε ακόμα ένα Double Cheeseburger, τηγανιτές πατάτες και ένα ποτό. Αλλά δεν καταναλώνει όλες τις θερμίδες σας για την ημέρα.

Και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε ακόμα να απολαύσετε κι άλλες λιχουδιές των McDonald's ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι απώλειας βάρους. Όμως δεν χρειάζεται να είναι βαρετό, απλώς πρέπει να το κάνετε έξυπνο», συμπλήρωσε.

Πολλοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν τη Rosi για τις χρήσιμες συμβουλές της, ωστόσο υπήρξαν και αρκετοί που διαφώνησαν μαζί της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λευκωσία: Pit Bull επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του – Το πυροβόλησε θανάσιμα ο γείτονας με κυνηγετικό για να γλιτώσει τον 61χρονο

• Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και υπάρχουν παιδάκια χωρίς σχολικά: «Εκλιπαρώ...να βοηθήσετε»

• Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρόταση γάμου σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο

• Σπουδές στην Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια - Πώς να μάθετε αν περάσατε

• Υπόθεση 64χρονου: Ενώπιον δικαστηρίου οι δυο ανήλικες και τρεις ενήλικες



Τραγωδία στην Πέγεια - Νεκρός εντοπίστηκε 31χρονος μετά από επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Τραγωδία στην Πέγεια - Νεκρός εντοπίστηκε 31χρονος μετά από επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Ανακοινώνεται ότι, στις 29 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:43, το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία για αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή «Άγιος Γεώργιος Πέγειας» στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top