ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Τι θα περιλαμβάνει το καιρικό... μενού το Σαββατοκύριακο

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Τι θα περιλαμβάνει το καιρικό... μενού το Σαββατοκύριακο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Μετά το μεσημέρι, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε ανατολικές περιοχές.

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθής αέρια μάζα αναμένεται ιδιαίτερα από την Κυριακή.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να ενισχυθούν αργότερα σε μέτριους μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 μποφόρ, αλλά παροδικά στα νότια και στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα νότια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 34 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που σε δυτικές περιοχές θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ωστόσο προοδευτικά θα καταστούν τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στα νότια και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

• Καταγγελία Χριστοφίδη για διαβατήρια και δικηγορικό Αναστασιάδη – Τι γίνεται με την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

• Κλιματιστικά στα σχολεία: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στα πρώτα 10 - Αρχίζει επιθεώρηση η ΑΗΚ

• «Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

• Όχημα παρέσυρε 68χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Σοβαρή η κατάστασή της



Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

Αναβολή τελικά θα ζητήσει η υπεράσπιση των μοναχών ενώπιον του εξαμελούς Συνοδικού Δικαστηρίου, αναφορικά με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top