Όχημα παρέσυρε 68χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Σοβαρή η κατάστασή της

Όχημα παρέσυρε 68χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Σοβαρή η κατάστασή της

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες (29/8) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:30 το απόγευμα χθες, 27χρονος οδηγούσε το όχημά του στη Λεμεσό, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να παρέσυρε 68χρονη Ε/κ, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

Η πεζή γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα γόνατος, κατάγματα πλευρών και εγκεφαλική διάσηση.

Κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα. Η κατάστασή της κρίνεται ως σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE