«Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

«Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

Ξυλοδαρμό από άγνωστους δέχθηκε άνδρας σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Πέμπτης (σ.σ. γύρω στις 5 το πρωί).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 21χρονος κατήγγειλε ότι την ίδια μέρα γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα που βρίσκονταν εντός του υποστατικού.

Ο τραυματίας μετέβη στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιματώματα και θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, καθώς και ρινικό κάταγμα.

Το εν λόγω πρόσωπο κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού για να προβεί σε καταγγελία, με την Αστυνομία να ψάχνει τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE