ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λαμβάνουν καταθέσεις για τον θάνατο του 31χρονου στην Πέγεια - Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή

Λαμβάνουν καταθέσεις για τον θάνατο του 31χρονου στην Πέγεια - Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση του 31χρονου Ουκρανού μόνιμου κάτοικου Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης στη θάλασσα της Πέγειας, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ).

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου αναμένεται να ληφθούν κάποιες καταθέσεις από το περιβάλλον του 31χρονου, ενώ επί της σορού του θα διενεργηθεί νεκροτομή.

Όπως είπε, χθες γύρω στις 3 το απόγευμα δόθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από ζεύγος αλλοδαπών επισκεπτών στην Κύπρο ότι λίγο προηγουμένως ενώ βρίσκονταν στην περιοχή "Ξερόλιμνη" στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Πέγειας από μακρινή απόσταση αντιλήφθηκαν έναν άγνωστο άντρα να περπατά πάνω σε μια επίπεδη βραχώδη ξέρα εντός της θάλασσας και να έπεσε πάνω στην ξέρα.

Κατόπιν αυτού το ζεύγος άρχισε να τον πλησιάζει με σκοπό να του προσφέρει τυχόν βοήθεια που θα ήθελε αλλά αυτός βούτηξε μέσα στην θάλασσα και άρχισε να κολυμπά προς διάφορες κατευθύνσεις. Έπειτα από πέντε λεπτά έχασαν οπτική επαφή μαζί του.

Ακολούθως ενημερώθηκε η Αστυνομία  και μέλη του ΚΣΕΔ που προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας πεζό περίπολο της ΑΔΕ Πάφου, σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου, καθώς και ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, στο οποίο επέβαινε και εξειδικευμένος νοσηλευτής της Ειδικής Ομάδας Αεροδιακομιδών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. 

Γύρω στις 5 το απόγευμα εντοπίστηκε ο άγνωστος άντρας να επιπλέει στη θάλασσα, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Όπως διαπιστώθηκε από μια δερμάτινη τσάντα που βρέθηκε στην παραλία πρόκειται για 31χρονο από την Ουκρανία μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Η σορός του 31χρονου, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείου του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Διαπιστώθηκε πως φέρει κάποιες εξωτερικές κακώσεις που αφορούν εκδορές που φέρονται να προκλήθηκαν από την πτώση του στην ξηρά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

• Καταγγελία Χριστοφίδη για διαβατήρια και δικηγορικό Αναστασιάδη – Τι γίνεται με την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

• Κλιματιστικά στα σχολεία: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στα πρώτα 10 - Αρχίζει επιθεώρηση η ΑΗΚ

• «Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

• Όχημα παρέσυρε 68χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Σοβαρή η κατάστασή της

• Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Τι θα περιλαμβάνει το καιρικό... μενού το Σαββατοκύριακο



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Απόλυτα ικανοποιημένη η Κυβέρνηση για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Απόλυτα ικανοποιημένη η Κυβέρνηση για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ»

Η προσέγγιση των κρατών μελών αλλά και των εκπροσώπων των θεσμών της ΕΕ κατά το χθεσινό Άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, "μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους", δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Αναγνωρίζεται παράλληλα, ανέφερε, η σημασία να συνεχιστεί ο διάλογος ΕΕ-Τουρκίας όμως με διασύνδεση με Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top