Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

Αναβολή τελικά θα ζητήσει η υπεράσπιση των μοναχών ενώπιον του εξαμελούς Συνοδικού Δικαστηρίου, αναφορικά με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Αναστάσιος Βαβούσκος ανέφερε ότι την υπεράσπιση των μοναχών ανέλαβε ο δικηγόρος Γεώργιος Στυλιανού, ο οποίος θα ζητήσει αναβολή της δίκης.

«Θα παραστεί σήμερα εκπροσωπώντας τους προκειμένου να μπορέσει να μελετήσει την δικογραφία, για να δει αν θα μπορέσει να αναλάβει την υπόθεση», σημείωσε.

«Δεν μπορώ να πω τι αναμενω από την διαδικασία διότι, μέχρι σήμερα, η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές», πρόσθεσε.

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα όσα δήλωσε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE