ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα μέτρα της Αστυνομίας για το Ανόρθωση-Απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Αυστηρές συστάσεις

Τα μέτρα της Αστυνομίας για το Ανόρθωση-Απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Αυστηρές συστάσεις

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ, το Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024 και ώρα 8.00μ.μ., στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ και καλεί τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 6.30μ.μ.. Στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας Ανόρθωσις, θα παραχωρηθούν η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική κερκίδα, ενώ στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Απόλλων, θα παραχωρηθεί η Βόρεια κερκίδα.

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία τους και να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Επισημαίνεται ότι, θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων εισόδου και ότι στο στάδιο θα λειτουργήσουν ταμεία για αγορά εισιτηρίων, από η ώρα 6.30μ.μ., μόνο για τους φιλάθλους της Ανόρθωσις.

Διευθετήσεις τροχαίας:

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Παπανικολή και Λύσου Σανταμά, καθώς και τις παρόδους από τον Συνοικισμό Αγίων Αναργύρων στην Ανατολική πλευρά του σταδίου. Καλούνται όπως αποφύγουν τις οδούς Μαραθωβούνου, και Πότη, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η Λεωφόρος Παπανικολή θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από την είσοδο του Νότιου χώρου στάθμευσης του σταδίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή της με τις οδούς Μαραθωβούνου και Λύσου Σανταμά, ενώ η οδός Λύσου Σανταμά θα είναι κλειστή από σημείο πριν από τον κυκλικό κόμβο, για όλους του φιλάθλους και άλλους οδηγούς, μέχρι το τέλος του αγώνα και την πλήρη αποχώρηση όλων των οπαδών από το στάδιο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται όπως, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας εξέλθουν από την 2η έξοδο προς Αγία Νάπα και αμέσως μετά από την 1η έξοδο αριστερά προς Αραδίππου (Λεωφ. Ελλάδος). Από τα φώτα τροχαίας Λεωφόρου Ελλάδος (CORSO), να κατευθυνθούν ευθεία (Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού) μέχρι το τέρμα του δρόμου και από εκεί δεξιά στην οδό Κυριάκου Μάτση. Στη συνέχεια 1ο στρίψιμο αριστερά στην οδό Εστίας, τέρμα του δρόμου δεξιά στην οδό Αγίας Σοφίας, 1ο στρίψιμο αριστερά στην οδό Πότη, όπου από εκεί ευθεία θα αφιχθούν στο στάδιο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Κατά την αποχώρηση τους να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή.

* Σχεδιαγράμματα των δρομολογίων κατά την προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων και των μέτρων ασφαλείας επισυνάπτονται

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.
  • Σε οποιοδήποτε πρόσωπο παραβιάζει τα πιο πάνω, θα απαγορευθεί η είσοδος στο στάδιο, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο εισόδου. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο ή/και φυλάκιση.

Οποιοδήποτε πρόσωπο επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λάρνακα, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24-804040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για επείγοντα περιστατικά με τον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Καλείται όλο το κοινό όπως από η ώρα 18:30 αποφεύγει να χρησιμοποιεί τις Λεωφόρους Παπανικολή και Λύσου Σανταμά προς Λιβάδια, γιατί θα είναι κλειστές για όλους τους οδηγούς οχημάτων. Οι οδοί Μαραθωβούνου (Τσιακκιλερό) προς Παπανικολή και Λύσου Σανταμά προς Λιβάδια θα είναι επίσης κλειστές για όλα τα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το Στάδιο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Θα ζητηθεί αναβολή της εκκλησιαστικής δίκης - «Η διαδικασία έχει παραβιαστεί περίπου 26 φορές»

• Καταγγελία Χριστοφίδη για διαβατήρια και δικηγορικό Αναστασιάδη – Τι γίνεται με την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

• Κλιματιστικά στα σχολεία: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στα πρώτα 10 - Αρχίζει επιθεώρηση η ΑΗΚ

• «Ξυλοφόρτωσαν» 21χρονο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού - Ψάχνουν τους δράστες

• Όχημα παρέσυρε 68χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Σοβαρή η κατάστασή της

• Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Τι θα περιλαμβάνει το καιρικό... μενού το Σαββατοκύριακο



Μονή Αββακούμ: Αναβλήθηκε η  δίκη των μοναχών - Eνημερώνεται ο νέος δικηγόρος

Μονή Αββακούμ: Αναβλήθηκε η δίκη των μοναχών - Eνημερώνεται ο νέος δικηγόρος

Αναβλήθηκε τελικά η εκκλησιαστική δίκη των μοναχών αναφορικά με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top