ΔΙΕΘΝΗ

«Δύο ξένοι» στην κηδεία θείου τους οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι - Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα

«Δύο ξένοι» στην κηδεία θείου τους οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι - Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα

Στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά φέτος βρέθηκαν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, σύμφωνα με άλλους παριστάμενους στην κηδεία του θείου τους λόρδου Φέλοους την Τετάρτη στο Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας.

Αρχικά κύκλοι προσκείμενοι στον δούκα του Σάσεξ είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι δε θα πραγματοποιούσε το ταξίδι από την Καλιφόρνια στη Βρετανία για την κηδεία του συζύγου μίας εκ των αδελφών της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της λαίδης Τζέιν Σπένσερ.

Ως λόγο παρουσίαζαν τις ανησυχίες του σχεδόν 40 ετών πρίγκιπα για τις ρυθμίσεις ασφαλείας ενόσω βρίσκεται επί βρετανικού εδάφους.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν σε βρετανικά έντυπα πως οι δύο αδερφοί βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για να αποχαιρετίσουν τον θείο τους.

Παρόλα αυτά, όπως σημειώνουν, οι Γουίλιαμ και Χάρι φάνηκαν να κρατούν αποστάσεις και να μη μιλούν ο ένας στον άλλο. «Κάθισαν χωριστά στο πίσω μέρος του ναού αφού αφίχθησαν με μεγάλη διακριτικότητα», έχει αναφέρει ένας παριστάμενος.

Η προηγούμενη φορά που τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στον ίδιο χώρο ήταν πέρυσι στη στέψη του πατέρα τους, αν και δεν κάθισαν ούτε φωτογραφήθηκαν μαζί. Πριν από αυτό είχαν συνυπάρξει στην κηδεία της γιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ το Σεπτέμβριο του 2022.

Ο λόρδος Ρόμπερτ Φέλοους πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 79 ετών. Πέρα από το γάμο του με μία εκ των μεγαλύτερων αδελφών της Νταϊάνα, ήταν γνωστός ως ο ιδιαίτερος γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ την περίοδο 1990-1999.

Η νεότερη επίσκεψη του Χάρι στη Βρετανία ακολούθησε την ανακοίνωση του εκδότη του περί κυκλοφορίας τον Οκτώβριο της χαρτόδετης έκδοσης της βιογραφίας του με ελληνικό τίτλο «Ρεζέρβα», που είχε εντείνει τη διαμάχη του με τον αδερφό του και τη βασιλική οικογένεια.

Η απόφαση του δούκα του Σάσεξ να μην προσθέσει περιεχόμενο στη νέα έκδοση εκλήφθηκε από ορισμένους ως κλάδος ελαίας προς την οικογένεια, η οποία διανύει μία δύσκολη χρόνια με τις διαγνώσεις καρκίνου του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ.

Πηγή: skai.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Ξεχωριστά κατηγορητήρια για τους τρεις μοναχούς - Πότε απαντούν στις κατηγορίες

• Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο: «Δεν κοιμάται, βλέπει τον μπροστά του» - Δείτε βίντεο

• 61χρονος ιδιοκτήτης pit bull: «Φτηνά τη γλύτωσα…» - Ο ίδιος ζήτησε από τον γείτονα να το σκοτώσει με το κυνηγετικό – Δείτε βίντεο

• Καταγγελία Χριστοφίδη για διαβατήρια και δικηγορικό Αναστασιάδη – Τι γίνεται με την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

• Κλιματιστικά στα σχολεία: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στα πρώτα 10 - Αρχίζει επιθεώρηση η ΑΗΚ

• Νίκος Πελετιέ: Φίλησε τη Σωτηρία και εκείνη έβγαλε έρπη - Δείτε βίντεο



Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης των μοναχών της Μονής Οσίου Αββακούμ για τέσσερις εβδομάδες ζήτησε σήμερα ο δικηγόρος Γιώργος Στυλιανού, ο οποίος αναγκάστηκε να αποδεχθεί την αναβολή μίας εβδομάδας που αντιπρότεινε το Συνοδικό Δικαστήριο, όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top