LIKE ONLINE

Καλωσορίζει το φθινόπωρο το Netflix - Oι σειρές και οι ταινίες του Σεπτέμβρη που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα

Καλωσορίζει το φθινόπωρο το Netflix - Oι σειρές και οι ταινίες του Σεπτέμβρη που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα

Aπό σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, το καλοκαίρι έδωσε τη θέση στο φθινόπωρο και ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και το Netflix.

Η διάσημη πλατφόρμα εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με νέες σειρές και ταινίες, που υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές, για όλα τα γούστα

Σειρές στο Netflix 

Outlast: Σεζόν 2 - από 04/09

Μια νέα ομάδα επιβιωτιστών εισέρχεται στην άγρια φύση της Αλάσκας. Για να κερδίσουν, όμως, 1 εκατ. δολάρια πρέπει να συνεργαστούν ομαδικά και να αποφύγουν δολιοφθορές.

Δείτε το trailer:

Το Τέλειο Ζευγάρι - από 05/09

Η Αμίλια πρόκειται να μπει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Ναντάκετ ως νύφη ώσπου ένας σοκαριστικός θάνατος χαλά τον γάμο και τους καθιστά όλους ύποπτους.

Δείτε το trailer:

Πωλείται στο Χόλιγουντ: Σεζόν 8 - από 06/09

Γκλαμουριά. Μετωπικές συγκρούσεις. Απίστευτα σπίτια. Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Όμιλο Όπενχαϊμ, καθώς υποδέχεται μια νέα μεσίτρια κι αποχαιρετά έναν παλιό φίλο.

Δείτε το trailer:

Τζακ Γουάιτχολ: Μαθήματα Πατρότητας - από 10/09

Ο Τζακ Γουάιτχολ κι ο πατέρας του ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να βρουν απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τον κωμικό, ο οποίος είναι πια πατέρας.

Δείτε το trailer:

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 4, μέρος 2 - από 12/09

Η Έμιλι έχει όλα όσα θέλει. Είναι όμως αυτό που χρειάζεται; Είτε ετοιμάζεται για σκι στις Άλπεις είτε για διακοπές στη Ρώμη, είναι έτοιμη για την επόμενή της περιπέτεια.

Δείτε το trailer:

 

Τέρατα: Η Ιστορία των Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ - από 19/09

Ένα καθηλωτικό δράμα αληθινού εγκλήματος για τη ζωή των καταδικασμένων δολοφόνων, αδελφών Μενέντεζ, και τη βάναυση δολοφονία των γονιών τους το 1989 στο Μπέβερλι Χιλς.

Δείτε το trailer:

Ταινίες στο Νetflix

Rebel Ridge από 06/09

Ο Terry Richmond (Aaron Pierre) έρχεται στην πόλη του Shelby Springs με μια απλή αλλά επείγουσα αποστολή: να πληρώσει την εγγύηση για τον ξάδερφό του και να τον σώσει από άμεσο κίνδυνο. Όταν όμως οι οικονομίες της ζωής του Terry κατάσχονται άδικα από τις αστυνομικές αρχές, αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Sandy Burnne (Don Johnson) και τους ετοιμοπόλεμους αστυνομικούς του. Ο Terry βρίσκει μια αναπάντεχη σύμμαχο στο πρόσωπο της δικαστικής υπαλλήλου Summer McBride (AnnaSophia Robb) και οι δυο τους παγιδεύονται σε μια βαθιά ριζωμένη συνωμοσία στο εσωτερικό της μακρινής κωμόπολης. Όταν αρχίζουν να διακυβεύονται ζωές, ο Terry πρέπει να αξιοποιήσει το μυστηριώδες παρελθόν του για να βάλει τέλος στον έλεγχο που ασκεί το τμήμα στην κοινότητα, να δικαιώσει την οικογένειά του και να προστατεύσει παράλληλα τη Summer.

Δείτε το trailer:

 

 

Uglies από 13/09

Σε έναν φουτουριστικό κόσμο που επιβάλλει μια αισθητική επέμβαση στα 16, η Tally ανυπομονεί να έρθει η σειρά της να ενταχθεί στην κοινωνία. Όταν όμως μια φίλη της το σκάει, η Tally ξεκινά ένα ταξίδι για να τη σώσει που ανατρέπει όλα όσα νόμιζε ότι ήθελε.

Δείτε το trailer:

His Three Daughters / Οι Τρεις Κόρες του από 20/09

Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Azazel Jacobs (French Exit, The Lovers) έρχεται αυτή η γλυκόπικρη και συχνά αστεία ιστορία ενός ηλικιωμένου πατέρα και των τριών ενήλικων θυγατέρων του, οι οποίες έρχονται να περάσουν μαζί του τις τελευταίες του ημέρες. Η Katie (Carrie Coon) είναι μια καταπιεστική μητέρα από το Μπρούκλιν που έχει μια ξεροκέφαλη έφηβη κόρη. Η Christina (Elizabeth Olsen), το ελεύθερο πνεύμα, είναι μια διαφορετική μητέρα που αποχωρίζεται για πρώτη φορά τα παιδιά της. Η Rachel (Natasha Lyonne) είναι κολλημένη με τα στοιχήματα και δεν έχει αφήσει ακόμα το διαμέρισμα του πατέρα της — προς απογοήτευση των ετεροθαλών αδελφών της που έχουν διαφορετική μητέρα και κοσμοθεωρία. Συνεχίζοντας την ευφυή εξερεύνηση των οικογενειακών σχέσεων σε κλειστούς χώρους, ο Jacobs παρακολουθεί τις αδελφές κατά τη διάρκεια τριών εκρηκτικών ημερών, καθώς πλησιάζει ο θάνατος, εκδηλώνονται παράπονα και η αγάπη διαρρέει μέσα από τις ρωγμές ενός κατακερματισμένου σπιτιού.

Δείτε το trailer:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Mερική απασχόληση: Δικαιούται την ίδια ετήσια άδεια με εργοδοτούμενο που εργάζεται με πλήρη ωράριο;

• Θρίλερ με ομήρους της Χαμάς: Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τα ονόματα έξι νεκρών - Εντοπίστηκαν σε σήραγγα στη Ράφα

• Αλλάζει ο καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες περιλαμβάνει το «καιρικό μενού»

• Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Σήμερα γάμος γίνεται - Το παθιασμένο φιλί στο ξέφρενο πάρτι σε καράβι

• BBC: Ρωσική αντεπίθεση απειλεί να εκμηδενίσει την ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ



Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Άτυπο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ λαμβάνει θετικό πρόσημο από τη Λευκωσία, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της  για τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων στο Κυπριακό, κυρίως για τη δήλωση του Ζοζέπ Μπορέλ ύστερα από το γεύμα εργασίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ - ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια προσκλήθηκε σε άτυπο συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ - ότι «εκφράσαμε την αλληλεγγύη της ΕΕ με σεβασμό στις θέσεις της Κύπρου και τη βούλησή μας, να αναζητήσουμε λύση μέσω πολιτικού διαλόγου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top