Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Οδηγοί προσοχή - Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Γέμισε σκουπίδια και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας

Περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε σοβαρή οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού -Λ/σίας πάρα την Μόνη με σκυβαλοφόρο.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Το σκυβαλοφόρο κτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου και ανατράπηκε.

Σκουπίδια και εξαρτήματα του σκυβαλοφόρου διασκορπίστηκαν εντός του δρόμου και ως εκ τούτου οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου έκλεισαν και έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς Λ/σια από την έξοδο Παρεκλησιάς προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού -Λευκωσίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Γίνονται προσπάθειες να μετακινηθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος ώστε να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE