ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Δροσούλα με βροχές και ανέμους - Ίδιο σκηνικό τις επόμενες μέρες - Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία

Καιρός: Δροσούλα με βροχές και ανέμους - Ίδιο σκηνικό τις επόμενες μέρες - Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα Δευτέρα, αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που αργότερα πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3, σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Άνοιξε η μία λωρίδα - Προσπάθειες και για τη δεύτερη

• Κατασχέθηκαν δέκα υπολογιστές σε έρευνα της Αστυνομίας - Δημιουργήθηκε υποψία για υπηρεσίες ηλεκτρονικού τζόγου

• Ναρκωτικά και ζυγαριά ακριβείας εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα - Χειροπέδες σε 23χρονο

• ΥΠΑΝ: Με νέες δράσεις και καινοτομίες αρχίζει η σχολική χρονιά - «Επενδύουμε στα ολοήμερα σχολεία»

• Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη: Το πιο ονειρικό γαμήλιο πάρτυ - Ο ερωτικός πρώτος χορός και η έκπληξη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Βίντεο

• Κάμερες σε σχολεία: Όλα έτοιμα για να πατήσουν record - Πώς θα ξεκινήσει η λειτουργία τους



Το «comeback» των κομμάτων – Εκκρεμότητες με το βλέμμα στις Βουλευτικές του 2026

Το «comeback» των κομμάτων – Εκκρεμότητες με το βλέμμα στις Βουλευτικές του 2026

Μετά τις παρατεταμένες διακοπές του καλοκαιριού, τα κόμματα ανοίγουν ξανά τις πόρτες των γραφείων τους και οι κομματάρχες επιστρέφουν έχοντας στοιβαγμένες αρκετές εκκρεμότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top