LIKE ONLINE

Παντρεύεσαι τον Σεπτέμβριο; Δες τι ζώδιο θα είναι ο γάμος σου

Παντρεύεσαι τον Σεπτέμβριο; Δες τι ζώδιο θα είναι ο γάμος σου

Να τι λένε για σένα τα άστρα στην περίπτωση που έχεις αποφασίσει να ανταλλάξεις αυτόν τον μήνα όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης με τον σύντροφό σου.

Αν παντρεύεσαι μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου το ζώδιο του γάμου σου θα είναι Παρθένος.

Αντίθετα αν ανταλλάξεις όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον σύντροφό σου από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 30, θα είναι Ζυγός.

Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά; Διάβασε παρακάτω και θα έχεις την απάντησή σου.

Να τι ζώδιο θα είναι ο γάμος αν παντρεύεσαι τον Σεπτέμβριο

1/9 – 22/9: Παρθένος

Ο γάμος σας θα έχει μεγάλη γκρίνια. Αν και νιώθετε κατανόηση ο ένας για τον άλλον, η εμμονή σας να είναι όλα τέλεια και οργανωμένα, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, είναι σίγουρο πως θα οδηγήσει σε μουρμούρα και καβγάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η λήψη μιας κοινής απόφασης... Για να καταλήξετε σε αυτή μπορεί να το συζητάνε ολόκληρα μερόνυχτα, να το ζυγίζετε καλά και να επιμένετε στο δικό σας χωρίς να κάνετε με τίποτα πίσω. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, όταν επαναλαμβάνεται συχνά θα σας φθείρει και θα σας κουράσει.

Γενικά σας αρέσει να έχετε ένα στάνταρ πρόγραμμα και να το τηρείτε με ευλάβεια, αποφεύγοντας νέες προκλήσεις ή κάποια ρίσκο - στην περίπτωσή σας αυτό δεν σας εξιτάρει αλλά σας φοβίζει και σας κάνει να κλείνεστε περισσότερο στο καβούκι σας.

Αποτέλεσμα; Ο χρόνος θα περνάει δίπλα σας και εσείς, όταν θα κάνετε τον απολογισμό σας δυστυχώς θα δείτε πως δεν θα έχετε διασκεδάσει, δεν θα έχετε βγει, δεν θα έχετε περάσει καλά, δεν θα έχετε πάει ένα ταξίδι κτλ. Μια σειρά δηλαδή από πράγματα που άλλοι τα κυνηγούν καθημερινά ή τα θεωρούν δεδομένα.

Το βασικό όμως είναι να βρίσκουμε αφορμές για να γεμίζουμε με εικόνες που θα μας κάνουν να αντέχουμε και να κοιτάζουμε τη ζωή με χαμόγελο και αισιοδοξία. Έτσι δεν είναι;

23/9 – 30/09: Ζυγός

Ο γάμος σας θα είναι τέλειος. Οι δυο σας είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας, το αποφασίσατε ύστερα από ώριμη σκέψη, ταιριάζετε πολύ και έχετε κοινά όνειρα, στόχους και επιθυμίες που θα κάνετε τα πάντα για να γίνουν πραγματικότητα.

Χτυπάς εσύ μα πονάω και εγώ, οι δυο καρδιές μας σαν μία, μοιάζουμε να είμαστε εμείς οι δυο, συγκοινωνούνται δοχεία -αυτός ο στίχος σας χαρακτηρίζει απόλυτα.

Λατρεύετε να βγαίνετε έξω, είτε μόνοι σας είτε με τους φίλους σας, σας ενδιαφέρουν οι τέχνες - εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις, επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες κ.α.- και σας αρέσει να ξεκινάτε συζητήσεις, τόσο μεταξύ σας, όσο και με ανθρώπους που συναντάται και σας κάνουν αυτό το κλικ για να τους πιάσετε την κουβέντα.

Αν και δεν σας αρέσουν οι συμβιβασμοί, αν χρειαστεί θα τους κάνετε για να διατηρήσετε μια ισορροπία και μια αρμονία στη σχέση σας. Το μόνο αρνητικό σας; Δεν λέτε στον σύντροφό σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στην καθημερινότητά σας, μαζεύετε λίγα λίγα, κάνετε μεγάλη υπομονή και κάποια στιγμή έρχεται μοιραία η έκρηξη.

Τέλος δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εικόνα σας και τις κοινωνικές συμβάσεις και κάποιες φορές μπορεί να καταπιέζεστε γιατί δεν θέλετε να δείξετε σους άλλους τον πραγματικό σας εαυτό, παρά μόνο αυτόν που έχετε... φτιάξει εσύ.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Άνοιξε η μία λωρίδα - Προσπάθειες και για τη δεύτερη

• Κατασχέθηκαν δέκα υπολογιστές σε έρευνα της Αστυνομίας - Δημιουργήθηκε υποψία για υπηρεσίες ηλεκτρονικού τζόγου

• Ναρκωτικά και ζυγαριά ακριβείας εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα - Χειροπέδες σε 23χρονο

• ΥΠΑΝ: Με νέες δράσεις και καινοτομίες αρχίζει η σχολική χρονιά - «Επενδύουμε στα ολοήμερα σχολεία»

• Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη: Το πιο ονειρικό γαμήλιο πάρτυ - Ο ερωτικός πρώτος χορός και η έκπληξη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Βίντεο

• Κάμερες σε σχολεία: Όλα έτοιμα για να πατήσουν record - Πώς θα ξεκινήσει η λειτουργία τους



Το «comeback» των κομμάτων – Εκκρεμότητες με το βλέμμα στις Βουλευτικές του 2026

Το «comeback» των κομμάτων – Εκκρεμότητες με το βλέμμα στις Βουλευτικές του 2026

Μετά τις παρατεταμένες διακοπές του καλοκαιριού, τα κόμματα ανοίγουν ξανά τις πόρτες των γραφείων τους και οι κομματάρχες επιστρέφουν έχοντας στοιβαγμένες αρκετές εκκρεμότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top