Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Δυο μαχαιριές στο κεφάλι και τον αυχένα από άγνωστο νεαρό άνδρα και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δέχθηκε ένας άνδρας που διασκέδαζε με την οικογένεια του στην γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα.

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης περιστατικό συνέβη μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν στη δημοφιλή γιορτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, χτύπησε το θύμα με το μαχαίρι δυο φορές χωρίς να έχει προηγηθεί διένεξη, δημόσια τουλάχιστον μεταξύ τους.

Όταν το αιματηρό περιστατικό έγινε αντιληπτό ακολούθησε αναστάτωση ενώ ο τραυματίας, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, από μια ναυαγοσώστρια που βρέθηκε εκεί και από τους ανθρώπους του δήμου οι οποίοι κάλεσαν το λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Την υπόθεση ερευνά το λιμεναρχείο Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE