Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Δυο μαχαιριές στο κεφάλι και τον αυχένα από άγνωστο νεαρό άνδρα και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δέχθηκε ένας άνδρας που διασκέδαζε με την οικογένεια του στην γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα.

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης περιστατικό συνέβη μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν στη δημοφιλή γιορτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, χτύπησε το θύμα με το μαχαίρι δυο φορές χωρίς να έχει προηγηθεί διένεξη, δημόσια τουλάχιστον μεταξύ τους.

Όταν το αιματηρό περιστατικό έγινε αντιληπτό ακολούθησε αναστάτωση ενώ ο τραυματίας, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, από μια ναυαγοσώστρια που βρέθηκε εκεί και από τους ανθρώπους του δήμου οι οποίοι κάλεσαν το λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Την υπόθεση ερευνά το λιμεναρχείο Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE