LIKE ONLINE

Έτσι θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για κάθε ζώδιο - Προβλέψεις για όλους

Έτσι θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για κάθε ζώδιο - Προβλέψεις για όλους

Μία έντονη Τσαγκαροβδομάδα ξεκινά, η οποία μας καλεί να βάλουμε τα κεφάλια μέσα. Οι υποχρεώσεις μας χτυπάνε την πόρτα και ιδιαίτερα για τους μεταβλητούς του δευτέρου δεκαημέρου.

Η νέα Σελήνη, στις 3 Σεπτεμβρίου, μας φέρνει νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως περιλαμβάνουν και την λήψη δεσμεύσεων αλλά και σοβαρών ευθυνών! 

Κριός

Μεγάλη είναι η θεματολογία αυτή την εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Κριέ, καθώς τα αστεράκια κινητοποιούν όλους τους τομείς στη ζωή σου. Το πιο βασικό γεγονός, είναι ότι στις 3 Σεπτεμβρίου θα κάνεις νέα ξεκινήματα στον εργασιακό σου χώρο και τώρα, κάτι μπορεί να αλλάζει και να λαμβάνεις αρκετές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Παράλληλα, βελτιώνεις την υγεία και την σωματική σου κατάσταση. Στις 3 Σεπτεμβρίου, μπορεί να λάβεις μία πληροφορία η οποία να είναι και ολίγον παραποιημένη και θα αναστατώσει την ψυχολογία σου, οπότε μη δώσεις τόση σημασία.

Ταύρος

Ναι, δεν θα σου κρύψω, αγαπητέ Ταύρε, ότι η βασική θεματολογία της εβδομάδας έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή - αν είσαι αδέσμευτος - καθώς, τώρα, θα αποκτήσεις πολλές επιλογές και θα περάσεις από casting κόσμο και κοσμάκη, μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα ερωτικά σου λοιπόν θα βρεθούν σε εξαιρετικά επίπεδα αποδόσεων και ειδικότερα, στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή μίας πιο αυστηρής νοοτροπίας.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μία βδομάδα, η οποία σε βάζει σε ρυθμούς εντάσεων, με υποχρεώσεις αναφορικά με το σπίτι και την οικογένεια. Έχεις όλη την δυναμική βέβαια για να επιλύσεις τα θέματα του σπιτιού, αλλά θα πρέπει να λάβεις σοβαρές ευθύνες και να πάρεις υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να σε κουράσουν στο απώτερο μέλλον. Από την άλλη, ετοιμάσου μέχρι και αρχές Νοεμβρίου να ξοδέψεις αρκετά χρήματα, καθώς υπάρχει ακόμα και το σενάριο να ζητήσεις από κάπου δανεικά, για να ανταπεξέλθεις στα έξοδα των υποχρεώσεων.

Καρκίνος

Μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου, θα έχεις μία έντονη τάση να πείθεις τον κόσμο, καθώς το επικοινωνιακό σου ταλέντο παίρνει φωτιά, αλλά με την καλή έννοια. Με αυτή την δυναμική λοιπόν, μπορείς στις αρχές της εβδομάδας, κοντά στις 2 Σεπτεμβρίου, να διαπραγματευτείς μία αύξηση από τη δουλειά σου. Μεγαλύτερη εύνοια για να λάβεις την αύξηση έχεις εσύ, που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο.

Λέων

Στις αρχές της εβδομάδας, ειδικότερα αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου θα έχεις ευχάριστες θεραπευτικές συζητήσεις που θα έχουν θετικές εξελίξεις, αναφορικά με ένα ζήτημα σπουδών ή νομικών υποθέσεων. Δεν αποκλείεται τώρα να έχεις επαφές με κάποια άτομα του εξωτερικού και να ετοιμάζεις ένα ταξίδι.

Παρθένος

Αυτή η βδομάδα, αλλά και ολόκληρος ο μήνας, θα σου φέρει πολλά και έντονα γεγονότα, αναφορικά με τα προσωπικά σου ζητήματα, αλλά και τις ερωτικές σου σχέσεις. Σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, θα κληθείς να περάσεις από crash τεστ τη σχέση σου, να δεις αν αντέχει, ώστε να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα της επισημοποίησης και αυτό αφορά ιδιαίτερα εσένα που είσαι του δεύτερου δεκαήμερου.

Ζυγός

Μεγάλη θεματολογία αυτή την εβδομάδα, αλλά κι αυτό το δίμηνο, για σένα αγαπητέ Ζυγέ. Αισθάνεσαι μία κόπωση σε ψυχή και σώμα και από 3 Σεπτεμβρίου, μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα, καλό θα είναι να ξεκουράζεσαι περισσότερο, να απολαύσεις ύπνο και να κακό μάθεις λίγο τον εαυτό σου, βοηθώντας τον να αποκτήσει καλές υγιεινές συνήθειες.

Σκορπιός

Δεν ξέρω πώς καταφέρνεις και τα συνδυάζεις όλα, καθώς αυτό τον μήνα πολλοί βάζουν τα κεφάλια μέσα, αλλά εσύ το ρίχνεις στη διασκέδαση και στην κοινωνικοποίηση. Κι όμως, ειδικότερα αν είσαι Σκορπιός του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρεθείς με μία διάθεση για έξαλλο socializing και υπέρμετρο πάρτυ! Αν θες τη γνώμη μου, καλά κάνεις, η ζωή είναι μία και πρέπει να την χαιρόμαστε. Προσπάθησε, όμως, ειδικότερα κοντά στις 8 Σεπτεμβρίου να μην μπερδέψεις την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος, με τις γνώμες των φίλων σου, γιατί αυτό δεν θα πάει καλά.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα τα έχει όλα μέσα, και καριέρα και ερωτικά και θέματα σπιτιού. Από πού να ξεκινήσω δεν ξέρω. Στις 2 Σεπτεμβρίου, ειδικότερα αν είσαι Τοξότης στο τρίτο δεκαήμερο, ευνοούνται ερωτικά ζητήματα, τα οποία θα έχουν ένα θεραπευτικό χαρακτήρα και ευχάριστες εξελίξεις. Η νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου, σε καλεί να πατήσεις γκάζι στον τομέα της καριέρας και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο να σε πληροφορήσω όμως ότι στη συνέχεια θα σε επιβαρύνει με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, έχουμε πολλά δεδομένα για σένα αυτή την εβδομάδα αστρολογικά. Αν είσαι Αιγόκερως των τελευταίων ημερών, ο Πλούτωνας θα περάσει πάλι μία βόλτα ακριβώς πάνω στον Ήλιο σου και αυτό σημαίνει ότι θα σου δώσει μια τελευταία ευκαιρία για μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σου, αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους και τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Στις 2 Σεπτεμβρίου, ειδικότερα αν είσαι Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις μία ευχάριστη επικοινωνία ή συνάντηση ερωτικού ενδιαφέροντος, η οποία θα λειτουργήσει θεραπευτικά για την ψυχολογία σου και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η νέα Σελήνη, που συμβαίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, θα σε βοηθήσει σε δύο τομείς. Ο πρώτος τομέας είναι να τακτοποιήσεις τα έξοδα σου και να φτιάξεις λίγο αυτή την τραμπάλα εσόδων και εξόδων. Ο δεύτερος τομέας είναι ότι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυξημένη λίμπιντο και να έχεις ωραίες σαρκικές απολαύσεις.

Ιχθύες

Παίζει να είσαι και το μοναδικό ζώδιο, το οποίο έχει τέτοια ρέντα στα ερωτικά αυτόν τον μήνα. Ειδικότερα, αν είσαι αδέσμευτος και του δευτέρου δεκαημέρου, τώρα έρχονται συγκλονιστικές ευκαιρίες για να αποκτήσεις μία καινούρια σχέση, η οποία θα έχει σοβαρά δεδομένα και μεγάλη προοπτική.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία άνδρας που φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή - Τι ισχυρίζεται

• Μονή Αββακούμ: Όσα δήλωσε ο συνήγορος των εν αργία Αρχιμανδριτών - «Μη δίκαιη δίκη» - Πότε έχει οριστεί η νέα δικάσιμος

• Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του σκυβαλοφόρου - Η έκκληση της Αστυνομίας στους οδηγούς - Βίντεο

• Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένειες με ανήλικα - Ανάμεσα τους καρκινοπαθής μονογονιός

• Κάμερες σε σχολεία: Όλα έτοιμα για να πατήσουν record - Πώς θα ξεκινήσει η λειτουργία τους



Αβέρωφ: «Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί»- Τα λάθη της Κυβέρνησης, η πολιτική ζημιά και όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Αβέρωφ: «Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί»- Τα λάθη της Κυβέρνησης, η πολιτική ζημιά και όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Καλεσμένος στο Sigma, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», βρέθηκε ο βουλευτής και τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top