ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Ιρλανδία: 33χρονη εκπαιδευτικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή

Βόρεια Ιρλανδία: 33χρονη εκπαιδευτικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή

Στο σκαμνί δικαστηρίου στη Βόρεια Ιρλανδία αναμένεται να καθίσει η 33χρονη εκπαιδευτικός Τζούντιθ Έβανς η οποία κατηγορείται για σεξουλακική κακοποίηση μαθητή της.

Η 33χρονη εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη θέση της στο σχολείο Belfast Boys θα δικαστεί για σεξουαλική αδικήματα με θύμα έναν μαθητή, όπως μετέδωσε ο Belfast Telegraph.

Η ίδια κατά την πρώτη εμφάνισή της ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε και τις 11 κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται, ανάμεσα στις οποίες η σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο, η κατοχή άσεμνων φωτογραφιών μαθητή αλλά και η παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Η Έβανς προσπάθησε να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.Ο δικαστής, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα επικαλούμενος «τη σημασία μιας ανοιχτής διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με τη δικογραφία η εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι είχε επαφές με μαθητή της με σκοπό την σεξουαλική ικανοποίησή της για το διάστημα από την 1η Μαρτίου έως τις 17 Μαΐου.

Κατά τη δικογραφία η 33χρονη, η οποία θα δικαστεί στις 4 Νοεμβρίου, συναντήθηκε δύο φορές με τον μαθητή για σεξουαλική δραστηριότητα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία άνδρας που φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή - Τι ισχυρίζεται

• Μονή Αββακούμ: Όσα δήλωσε ο συνήγορος των εν αργία Αρχιμανδριτών - «Μη δίκαιη δίκη» - Πότε έχει οριστεί η νέα δικάσιμος

• Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του σκυβαλοφόρου - Η έκκληση της Αστυνομίας στους οδηγούς - Βίντεο

• Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένειες με ανήλικα - Ανάμεσα τους καρκινοπαθής μονογονιός

• Κάμερες σε σχολεία: Όλα έτοιμα για να πατήσουν record - Πώς θα ξεκινήσει η λειτουργία τους



Αβέρωφ: «Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί»- Τα λάθη της Κυβέρνησης, η πολιτική ζημιά και όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Αβέρωφ: «Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί»- Τα λάθη της Κυβέρνησης, η πολιτική ζημιά και όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Καλεσμένος στο Sigma, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», βρέθηκε ο βουλευτής και τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top