Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες - Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο οδηγός

Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες - Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο οδηγός

Γύρω στις 12.45 τα ξημερώματα σήμερα, σημειώθηκε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, λίγο πριν από την έξοδο Μονής, όταν σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε 41χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου.

Ακολούθως, το όχημα ανατράπηκε και αφού σύρθηκε για αρκετά μέτρα, ακινητοποιήθηκε στη μεσαία διαχωριστική νησίδα.

Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του σκυβαλοφόρου εκτινάχθηκε στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 41χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αιμορραγία και άλλα τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις για τα αίτια της σύγκρουσης.

Δείτε βίντεο από το τροχαίο

@roadreportcy Garbage truck accident at Limassol highway (near moni) 02/09/2024 (01:20) #limassol #cyprusnews #roadreportcy ♬ News, news, seriousness, tension(1077866) - Lyrebirds music

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE