LIKE ONLINE

Τα απίστευτα πλάνα μιας πιλότου από τα παρασκήνια της «καλύτερης δουλειάς στον κόσμο» - Δείτε βίντεο

Τα απίστευτα πλάνα μιας πιλότου από τα παρασκήνια της «καλύτερης δουλειάς στον κόσμο» - Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη στιγμή της επιβίβασης σε ένα αεροπλάνο, γνωρίζοντας ότι όταν αποβιβαστείτε θα ξεκινήσουν οι διακοπές σας ή λίγες ημέρες χαλάρωσης.

Μπορεί να περάσετε τις ώρες της πτήσης σας χαλαρώνοντας, βλέποντας μια ταινία ή τρώγοντας σνακ, ενώ ο πιλότος ελέγχει το αεροπλάνο. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι πιλότοι κατά τη διάρκεια της ημέρας τους;

Μια πιλότος αποκάλυψε πρόσφατα πώς είναι πραγματικά να βρίσκεσαι καθημερινά σε ένα αεροπλάνο - και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που ούτε φανταζόμαστε σαν επιβάτες. Η Emily, πιλότος της Emirates, μετακόμισε στο Ντουμπάι το 2019, βρήκε δουλειά και ανέβηκε γρήγορα στο βαθμό του κυβερνήτη του A380. Η γεννημένη στο Σίδνεϊ μητέρα τριών παιδιών ήταν η πρώτη γυναίκα από την Αυστραλία που έφτασε σε αυτό το ορόσημο.

Ένα βίντεο κλιπ της Emirates, το οποίο μοιράστηκε η @thetravlish στο Instagram, απεικονίζει την Emily να πιλοτάρει μια πτήση από το Ντουμπάι στο Σίδνεϊ και δείχνει όλη την ημέρα ενός πιλότου.

Τα αποκαλυπτικά πλάνα από τα παρασκήνια άφησαν άναυδους τους θεατές, με πολλούς να ομολογούν ότι δεν είχαν ιδέα για την πραγματικότητα της εργάσιμης ημέρας ενός πιλότου.

Ένας έγραψε: «Είναι τόσο ωραίο να το βλέπεις αυτό. Μερικές φορές ως επιβάτης δεν αντιλαμβάνεσαι καν την προετοιμασία που γίνεται στις πτήσεις από τους πιλότους και το πλήρωμα καμπίνας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέα διαδικτυακή απάτη - Έτσι ξεγέλασαν 68χρονο και του απέσπασαν πέραν των 180 χιλιάδων ευρώ

• Εργάζεσαι με μερική απασχόληση; Μάθε ποια είναι τα δικαιώματα σου και οι υποχρεώσεις του εργοδότη

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου ποδηλάτη

• Πάτρα: «Με χτύπησε και με έριξε στους κάδους», δηλώνει o διανομέας που δέχτηκε επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου

• Ελεγκτική: Ιδού τα ευρήματα για την Βουλή - Όλα όσα εντόπισε



Επιστολή στον ΠτΔ για την ηλεκτρική διασύνδεση αποστέλλει η Επ. Ενέργειας

Επιστολή στον ΠτΔ για την ηλεκτρική διασύνδεση αποστέλλει η Επ. Ενέργειας

Επιστολή με τη μορφή του κατεπείγοντος θα αποστείλει σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σχετικά με την πορεία του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Κυριάκος Χατζηγιάννη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top