«Καβγαδάκι» μεταξύ του Φειδία και της συντρόφου του στο TikTok - «Βρωμιάρη… Μεν μιλάς» - Βίντεο

«Καβγαδάκι» μεταξύ του Φειδία και της συντρόφου του στο TikTok - «Βρωμιάρη… Μεν μιλάς» - Βίντεο

Επική ήταν η συζήτηση του Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου με την σύντροφο του Στυλιάνα σε live μετάδοση στο TikTok.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «Με αγάπη Χριστιάνα», το ζευγάρι απάντησε στην ερώτηση για το αγαπημένο τους ραντεβού, το οποίο ήταν σε λίμνη στην Ελβετία.

Μετέπειτα, ο Φειδίας έδειξε το καινούργιο του διαβατήριο, λέγοντας ότι η ώρα έχει πάει 11 (σ.σ. την νύχτα) και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Σε αυτή την φάση, η Στυλιάνα του λέει «να κάνεις μπάνιο» και τον Φειδία να απαντά «μωρό μου έκανα μπάνιο».

Ο επικός διάλογος που ακολουθήσε:

Σ: «Μωρό μου ένε τζίνη την μπλούζα έφυες που το γυμναστήριο ποτέ την εφόρες;»

Φ: «Έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο φτανή. Πεδκιά έτσι την έχω, αντέχετε τούτος ο άνθρωπος;»

Σ: «Ευχαριστώ, εντάξει εν με κοφτεί κάμε ότι θέλεις βρωμιάρη».

Φ: «Αφού έκαμα μπάνιο ρε κουμπάρε τι θέλεις;»

Στην συνέχεια, όταν ο Φειδίας αποχαιρετούσε το κοινό συνεχίστηκε το «καβγαδάκι»:

Φ: «Πεδκιά πολύ πολύ αγάπη. Σας αγαπώ κυρίες και κύριοι, από τα βάθη της καρδίας μου σας στέλνω πολύ αγάπη»

Σ: «Ούλους εκτός της Στυλιάνας

Φ: «Μεν μιλάς, σιώπα, άκου»

Σ: «Μεν μου μιλάς άσχημα»

Δείτε όσα είπαν στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Ο στόχος μας είναι η πλήρης συμμετοχή των νέων με αναπηρίες στην κοινωνία μέσα από ίσες ευκαιρίες, ανέφερε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσίαση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για το Πλαίσιο Πολιτικής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, την Απασχόληση και την Φροντίδα των Ενηλίκων Ατόμων με Αναπηρίες.