Φόρεσε χειροπέδες 36χρονος - Έκλεψε υλικά από οικοδομή στη Λεμεσό

Φόρεσε χειροπέδες 36χρονος - Έκλεψε υλικά από οικοδομή στη Λεμεσό

Ένας 36χρονος συνελήφθη, ως ύποπτος, για υπόθεση κλοπής εργαλείων και υλικών από οικοδομή, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κλοπή καταγγέλθηκε χθες, από τον υπεύθυνο της υπό ανέγερση οικοδομής, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 36χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Με αφορμή και την νέα υπόθεση κλοπής περιουσίας από ανεγειρόμενη οικοδομή, η Αστυνομία συστήνει σε ιδιοκτήτες και εργολάβους οικοδομικών εργασιών όπως λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για διαφύλαξη της περιουσίας τους.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προτρέπει όπως διατηρείται κατάλογος με λεπτομερή καταγραφή των στοιχείων της περιουσίας, να αποθηκεύεται περιουσία σε ασφαλείς χώρους και αποθηκευτικούς χώρους με κλειδαριές ασφαλείας, να υπάρχει περίφραξη, επαρκής φωτισμός και σύστημα συναγερμού όπου υπάρχει ευχέρεια.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό όπως, σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψη του οτιδήποτε ύποπτο, να ενημερώνει άμεσα τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή καλώντας στα τηλέφωνα 112/ 199.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE