LIKE ONLINE

Bodybuilder ισχυρίζεται ότι κοιμάται 30 λεπτά κάθε μέρα τα τελευταία 12 χρόνια: «Έχω βρει το μυστικό»

Bodybuilder ισχυρίζεται ότι κοιμάται 30 λεπτά κάθε μέρα τα τελευταία 12 χρόνια: «Έχω βρει το μυστικό»

Ένας bodybuilder από την Ιαπωνία ισχυρίζεται ότι βρήκε το μυστικό για να διπλασιάσει το προσδόκιμο ζωής.

Ένας πατέρας και bodybuilder από την Ιαπωνία ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το μυστικό για να διπλασιάσει το προσδόκιμο ζωής του μειώνοντας δραστικά τον ύπνο του σε μόλις 30 λεπτά τη νύχτα. Ο Daisuke Hori, ένας 40χρονος που ζει στο νομό Hyogo βορειοδυτικά της Οσάκα, επιμένει ότι έχει κατακτήσει την τέχνη της στέρησης ύπνου, έχοντας εκπαιδεύσει το σώμα και το μυαλό του να λειτουργούν βέλτιστα με μόλις μισή ώρα ξεκούρασης τα τελευταία 12 χρόνια.

Το καθημερινό του πρόγραμμα είναι αρκετά εξαιρετικό, καθώς καταφέρνει να παραμένει ξύπνιος και ενεργός για 23,5 ώρες κάθε μέρα. Για να διατηρήσει την εγρήγορση και την ενέργειά του, ο Hori βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σωματική δραστηριότητα και την καφεΐνη. Σύμφωνα με τη South China Morning Post, συμβουλεύει ότι «εφόσον κάνετε σπορ ή πίνετε καφέ μια ώρα πριν φάτε, μπορείτε να αποτρέψετε την υπνηλία».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 堀大輔 (@hori.gahaku)

Το ταξίδι σε αυτόν τον ακραίο τρόπο ζωής ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια, όταν ο Hori αποφάσισε να μειώσει τον ύπνο του, προκειμένου να κερδίσει περισσότερες παραγωγικές ώρες κάθε μέρα. Η προσέγγισή του επικεντρώνεται στην αρχή της ποιότητας έναντι της ποσότητας του ύπνου.

 

Ως επιχειρηματίας και bodybuilder, η καθημερινή ρουτίνα του Hori περιλαμβάνει έναν συνδυασμό έντονης σωματικής άσκησης και διατήρησης ενός ιδιαίτερα δραστήριου τρόπου ζωής, ο οποίος πιστεύει ότι τον βοηθά να αποφεύγει την κούραση παρά το αντισυμβατικό πρόγραμμα ύπνου του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 堀大輔 (@hori.gahaku)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 堀大輔 (@hori.gahaku)

Οι ισχυρισμοί του Hori έχουν προκαλέσει περιέργεια και συζήτηση, ιδιαίτερα σε μια κοινωνία που παραδοσιακά εκτιμά τον ύπνο ως απαραίτητο για την υγεία και την ευεξία. Ενώ πολλοί ειδικοί προειδοποιούν για τους κινδύνους της χρόνιας στέρησης ύπνου, ο Hori εμμένει στην πεποίθησή του ότι η προσέγγισή του έχει βελτιώσει αποτελεσματικά τη ζωή του. Η ιστορία του εγείρει ερωτήματα σχετικά με τα όρια της ανθρώπινης αντοχής και κατά πόσον τέτοιες ακραίες πρακτικές μπορούν πράγματι να οδηγήσουν σε μια πιο υγιή και μακρόχρονη ζωή ή αν είναι απλώς μη βιώσιμες μακροπρόθεσμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Έκλεισε η συμφωνία με Τσίρειο για Park and Ride - Όλα τα μέτρα που εξετάζονται για το κυκλοφοριακό

• Μονή Αββακούμ: Δεν αποφάσισε ακόμη ο Γ. Στυλιανού αν θα εκπροσωπήσει τους μοναχούς - Τι τον προβληματίζει

• Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε αυτές τις περιοχές - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

• Έκλεβε εργαλεία και υλικά από υπό ανέγερση οικοδομή - Χειροπέδες σε 36χρονο

• Αισθητός ο σεισμός στην Πάφο: Προκάλεσε ανησυχία - Καμία αναφορά για ζημιές

• Τα νεότερα με την κατάσταση υγείας του 2χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό



Απόφαση Υπουργικού: Επεκτείνεται η ασφαλιστική κάλυψη για εθελοντές πυροσβέστες

Απόφαση Υπουργικού: Επεκτείνεται η ασφαλιστική κάλυψη για εθελοντές πυροσβέστες

Την επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης σε όλες τις ομάδες εθελοντών που στελεχώνουν εθελοντικές ομάδες Δήμων και Κοινοτήτων για θέματα πρόληψης και καταστολής πυρκαγιών, αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, στη βάση πρότασης που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top