Τροχαίο με 2χρονο κοριτσάκι - Εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένο στο Μακάρειο - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο με 2χρονο κοριτσάκι - Εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένο στο Μακάρειο - Η κατάσταση της υγείας της

Σοβαρή αλλά σταθερή είναι η κατάσταση του δίχρονου κοριτσιού το οποίο παρασύρθηκε χθες από όχημα στη Λεμεσό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την κατάσταση του κοριτσιού, ο κ. Χαριλάου ανέφερε ότι εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία και ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό το απόγευμα της Τρίτης και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Διασωληνώθηκε και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE