ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Θ. Νικολάου: Ένσταση από την οικογένειά του στην αίτηση Σταυριανού - Όλα όσα είπε η Ανδριάνα Νικολάου

Υπόθεση Θ. Νικολάου: Ένσταση από την οικογένειά του στην αίτηση Σταυριανού - Όλα όσα είπε η Ανδριάνα Νικολάου

Δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια η οικογένεια του Θανάση Νικολάου.

Στα χέρια των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα βρίσκεται από αύριο, Πέμπτη η ένσταση της οικογένειας του Θανάση Νικολάου, στην αίτηση του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού για ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας, η οποία αποφάνθηκε πως ο θάνατος του 26χρονου εθνοφρουρού, το 2005, προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Αυτό αναφέρει, σε σημερινή ανάρτηση της, στα ΜΚΔ, η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «επιτέλους θα δουν (οι δικαστές) με καθαρό μυαλό και συλλογικότητα την αλήθεια και θα καταλάβουν ότι πίσω από όλα αυτά κάτι άλλο κρύβεται και θα επιτρέψουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως αρμόζει σε ένα κράτος δικαίου».

Αναρτώντας φωτογραφία του Θανάση με τα αδέλφια του, η Ανδριάνα Νικολάου κάνει λόγο για «εξόφθαλμη δολοφονία» του γιου της, μετά τα όσα συνέβηκαν στη μονάδα που υπηρετούσε και για έναν τιτάνιο και δαπανηρό αγώνα, που «έγινε η αφορμή να ξεσκεπαστεί το διεφθαρμένο σύστημα και οι λειτουργοί του».

Μεταξύ άλλων, η μητέρα του Θανάση αναφέρει ότι οι εξειδικευμένες εξετάσεις των οστών που έγιναν από επιστήμονες, παθολογοανατόμους του εξωτερικού «κατέδειξαν περίτρανα την πραγματική αιτία θανάτου που ψάχναμε τόσα χρόνια, ότι πρόκειται για στραγγαλισμό και όχι από πτώση όπως ισχυρίζεται ακόμα ο υπαίτιος του μαρτυρικού μας αγώνα».

Από αύριο, προσθέτει, η ένσταση της οικογένειας «στην απαράδεχτη αίτηση του εμπλεκόμενου για ακύρωση του πορίσματος», θα βρίσκεται στα χέρια των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Μιλώντας εξάλλου στο ΚΥΠΕ, η Ανδριάνα Νικολάου είπε πως αυτός ο μήνας είναι δύσκολος για την οικογένεια, καθώς εκτός από τη νέα δοκιμασία της διαδικασίας στο Ανώτατο Δικαστήριο, που ορίστηκε για οδηγίες στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 29 του μηνός συμπληρώνοντας 19 χρόνια από την ημέρα που ο Θανάσης δολοφονήθηκε και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε κάτω από το γεφύρι της Άλασσας.

Δείτε την ανάρτησή της

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Έκλεισε η συμφωνία με Τσίρειο για Park and Ride - Όλα τα μέτρα που εξετάζονται για το κυκλοφοριακό

• Μονή Αββακούμ: Δεν αποφάσισε ακόμη ο Γ. Στυλιανού αν θα εκπροσωπήσει τους μοναχούς - Τι τον προβληματίζει

• Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε αυτές τις περιοχές - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

• Έκλεβε εργαλεία και υλικά από υπό ανέγερση οικοδομή - Χειροπέδες σε 36χρονο

• Αισθητός ο σεισμός στην Πάφο: Προκάλεσε ανησυχία - Καμία αναφορά για ζημιές

• Τα νεότερα με την κατάσταση υγείας του 2χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό



Απόφαση Υπουργικού: Επεκτείνεται η ασφαλιστική κάλυψη για εθελοντές πυροσβέστες

Απόφαση Υπουργικού: Επεκτείνεται η ασφαλιστική κάλυψη για εθελοντές πυροσβέστες

Την επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης σε όλες τις ομάδες εθελοντών που στελεχώνουν εθελοντικές ομάδες Δήμων και Κοινοτήτων για θέματα πρόληψης και καταστολής πυρκαγιών, αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, στη βάση πρότασης που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top