LIKE ONLINE

Οι 10 καλύτερες σειρές του Netflix για το 2024 μέχρι στιγμής

Οι 10 καλύτερες σειρές του Netflix για το 2024 μέχρι στιγμής

Μερικές ιδέες για τις ημέρες που θέλεις να λιώσεις στον καναπέ σου

Όταν το Netflix κυκλοφόρησε το Griselda, τον Ιανουάριο, ξέραμε ότι θα ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την τηλεόραση στο streamer και δεν είχαμε άδικο.

Τους τελευταίους 8 μήνες λοιπόν, το Netflix μας έδωσε πλούσιο υλικό ενώ περιμένουμε για ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έτσι σήμερα, φτιάξαμε μία λίστα με τις 10 καλύτερες σειρές που έχουμε δει μέχρι στιγμής, μέσα στο 2024 και που σίγουρα, δεν πρέπει να χάσεις. 

1. Supacell

Το Supacell διαδραματίζεται στο Λονδίνο και ακολουθεί 5 αγνώστους που ξαφνικά αναπτύσσουν υπερδυνάμεις. Όταν ο Michael -ο ανεπίσημος αρχηγός της ομάδας- ανακαλύπτει ότι μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο, βλέπει ένα μέλλον στο οποίο οι υπεράνθρωποι βρίσκονται σε πόλεμο. Για να σταματήσει τη βία, πρέπει να βρει τους τέσσερις συντρόφους του και να τους πείσει να νικήσουν τον εχθρό τους.

2. Griselda

Σε αυτή τη σειρά πρωταγωνιστεί η Sofía Vergara ως Griselda Blanco, μια από τις πιο παραγωγικές έμπορες ναρκωτικών όλων των εποχών. Ξεκινώντας με την απόδρασή της από μια καταχρηστική σχέση, η Griselda εξιστορεί την ιστορία της. Ε λοιπόν, δεν τη λένε νονά της κοκαΐνης για το τίποτα.

3. Dead Boy Detectives

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι άνθρωποι στη μετά θάνατον ζωή; Στο Dead Boy Detectives, δύο έφηβα φαντάσματα λύνουν μυστήρια για τους υπερφυσικούς πελάτες τους. Ο Jayden Revri και ο George Rexstrew πρωταγωνιστούν σε αυτή την απολαυστική κωμική περιπέτεια. Ελάτε για τους whodunnit—και μείνετε κοντά για τη συγκινητική τους συντροφιά.

4. One Day

Το One Day  ακολουθεί τον Dexter και την Emma, δύο φίλους που ερωτεύονται δεκαετία. Αυτή η εκτεταμένη ιστορία εξερευνά την αγάπη, την απώλεια και το πώς οι ζωές μας μπλέκονται όταν δεν το περιμένουμε.

5. 3 Body Problem

Το πιο πρόσφατο project επιστημονικής φαντασίας/φαντασίας από τους εκπομπούς του Game of Thrones, David Benioff και D. B. Weiss, ακολουθεί μια ομάδα επιστημόνων σε μια αποστολή να αποτρέψουν μια εισβολή εξωγήινων. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Liu Cixin, στο 3 Body Problem πρωταγωνιστούν οι Benedict Wong, Rosalind Chao, Jonathan Pryce και Jovan Adepo.

6. Fab 5 (Queer Eye)

Μετά από μια επιτυχημένη έβδομη σεζόν στο Big Easy, τα αγόρια επιστρέφουν στη Νέα Ορλεάνη—και είναι έτοιμα να μεταμορφώσουν ακόμη περισσότερες ζωές που έχουν ανάγκη. Η 8η σεζόν σηματοδοτεί επίσης το τελευταίο αντίο για τον Bobby Berk, ο οποίος … μπορεί να έφυγε από το Fab Five με καλούς όρους ή όχι. Ίσως επειδή έκανε πάντα την περισσότερη δουλειά!

7. Blown Away

Η σειρά διαγωνισμών glassblowing επέστρεψε και πιο καυτή από ποτέ στην 4η σεζόν. Αν είστε λάτρης του είδους των διαγωνισμών reality, το Blown Away είναι πάντα αυτό που προτείνω σε φίλους. Πώς φτιάχνουν αυτά τα πράγματα από γυαλί; είναι συναρπαστικό.

8. The Gentlemen

Ο σταρ του White Lotus, Theo James, ηγείται της τηλεοπτικής μεταφοράς του The Gentlemen του Guy Ritchie, συνεχίζοντας τη δράση της ταινίας του 2020 με μια ολοκαίνουργια ιστορία. Αν και οι Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell και Hugh Grant δεν κάνουν την εμφάνισή τους, το The Gentlemen εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικά χαοτικό ρολόι.

9. Break Point

Το ντοκιμαντέρ του τένις επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, ακολουθώντας τις ζωές ανερχόμενων ταλέντων του τένις στην αναζήτησή τους για μεγαλείο. Η σεζόν 2 κάλυψε τα μεγαλύτερα γεγονότα του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων τίτλων από τον Carlos Alcaraz, καθώς και την άνοδο των Frances Tiafoe και Coco Gauff.

10. Gyeongseong Creature

ΠΗΓΗ: cretaone.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πολίτης εντόπισε αμυντική χειροβομβίδα σε χωράφι στη Λευκωσία - Αποσυναρμολογήθηκε από πυροτεχνουργό

• Σχολικά για όλα τα «βαλάντια»: Τσάντες από 4€ μέχρι 200€ - Ποιες οι τιμές για γραφική ύλη και ρουχισμό

• Ανοίγουν τα σχολεία: Ποιοι μαθητές είναι δικαιούχοι δωρεάν προγεύματος - Τα κριτήρια και οι αυξημένοι αριθμοί

• Η «πύλη της Κολάσεως» βρίσκεται στη Γη, είναι ορατή από το διάστημα και μεγαλώνει ανησυχητικά γρήγορα

• Δημήτρης Σούγλης: Η σύζυγος του νίκησε τον καρκίνο και εκπλήρωσε το τάμα της



ΠτΔ: Πρόθεση να μην υπάρχει καμιά ασάφεια για ηλεκτρική διασύνδεση

ΠτΔ: Πρόθεση να μην υπάρχει καμιά ασάφεια για ηλεκτρική διασύνδεση

Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει καμιά ασάφεια γύρω από την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Πέμπτης, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε σύσκεψη όλων των μερών στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη για το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top