LIKE ONLINE

Αυτό είναι το καλύτερο καμεροκινητό του 2025 και δεν θα πιστεύεις ποια θα το λανσάρει

Αυτό είναι το καλύτερο καμεροκινητό του 2025 και δεν θα πιστεύεις ποια θα το λανσάρει

Το Xiaomi 14 Ultra ήταν ένα από τα κορυφαία καμεροκινητά και κινέζικη εταιρεία φαίνεται έτοιμη να πάει ένα βήμα παραπέρα με το επερχόμενο 15 Ultra, το οποίο υπόσχεται ακόμα πιο εντυπωσιακές δυνατότητες φωτογραφίας.

Σύμφωνα με το Smartprix, το 15 Ultra αναμένεται να διαθέτει έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα Sony LYT-900, ο οποίος θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις, ειδικά στις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου η κάμερα του 14 Ultra ήδη διαπρέπει.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη στο Xiaomi 15 Ultra θα είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K σε Cinematic mode, κάτι που έλειπε από το 14 Ultra, το οποίο υποστήριζε μόνο 1080p. Τα βίντεο αργής κίνησης θα αναβαθμιστούν επίσης, χάρη στο νέο imaging chip της Xiaomi και τις βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας του επερχόμενου Snapdragon 8 Gen 4.

Στην κάμερα θα βρεις και ένα νέο κουμπί ζουμ 10x, αν και η συσκευή θα συνεχίσει να έχει διπλό setup φακού ζουμ, με περίπου 3x και 5x. Το βελτιωμένο ζουμ πιθανότατα θα επιτευχθεί μέσω ενός νέου αισθητήρα 200MP και της in-sensor zoom τεχνολογίας, όπως αυτή που χρησιμοποιεί η vivo στη σειρά X100. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα του 15 Ultra αναμένεται να αναβαθμιστεί στα 50MP.

Πέρα από τις βελτιώσεις στην κάμερα και τον Snapdragon 8 Gen 4, το 15 Ultra θα διαθέτει οθόνη 2K με καμπύλες άκρες. Επίσης, αναμένεται να έχει μεγαλύτερη μπαταρία και premium σχεδιασμό με κεραμική ή faux leather επικάλυψη στο πίσω μέρος.

Όπως συνηθίζεται με τις ναυαρχίδες της Xiaomi, το 15 Ultra πιθανότατα θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα στα τέλη του 2024 ή αρχές του 2025, με την παγκόσμια διάθεση να ακολουθεί αργότερα – αναμένεται να το δούμε και στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: techmaniacs.g

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πολίτης εντόπισε αμυντική χειροβομβίδα σε χωράφι στη Λευκωσία - Αποσυναρμολογήθηκε από πυροτεχνουργό

• Σχολικά για όλα τα «βαλάντια»: Τσάντες από 4€ μέχρι 200€ - Ποιες οι τιμές για γραφική ύλη και ρουχισμό

• Ανοίγουν τα σχολεία: Ποιοι μαθητές είναι δικαιούχοι δωρεάν προγεύματος - Τα κριτήρια και οι αυξημένοι αριθμοί

• Η «πύλη της Κολάσεως» βρίσκεται στη Γη, είναι ορατή από το διάστημα και μεγαλώνει ανησυχητικά γρήγορα

• Δημήτρης Σούγλης: Η σύζυγος του νίκησε τον καρκίνο και εκπλήρωσε το τάμα της



ΠτΔ: Πρόθεση να μην υπάρχει καμιά ασάφεια για ηλεκτρική διασύνδεση

ΠτΔ: Πρόθεση να μην υπάρχει καμιά ασάφεια για ηλεκτρική διασύνδεση

Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει καμιά ασάφεια γύρω από την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Πέμπτης, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε σύσκεψη όλων των μερών στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη για το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top