ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Ιερέας κατηγορείται ότι κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγο και τα παιδιά του

Χανιά: Ιερέας κατηγορείται ότι κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγο και τα παιδιά του

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακή βίας που έγινε γνωστή στα Χανιά, όπου ένας 74χρονος ιερέας κατηγορείται για την κακοποίηση τόσο της συζύγου του όσο και των παιδιών του.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ήδη έχει απαγορευτεί στον 74χρονο ιερέα να πλησιάζει την σύζυγό του. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά παρότι η υπόθεση είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Ο 74χρονος φέρεται να κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγό του, η οποία όπως κατήγγειλε από την ηλικία των 14 ετών υπέμενε τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του, τους βιασμούς, τη σωματική βία, τις εκρήξεις θυμού, τις απειλές και την λεκτική κακοποίηση.

Η γυναίκα είχε ημερολόγιο βασανιστηρίων

Θύματα της κατάστασης ήταν και τα παιδιά, τα οποία ωστόσο πριν δύο μήνες όταν η μητέρα τους χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση, κατάλαβαν τι της έκανε ακριβώς, όταν ανακάλυψαν ένα ημερολόγιό της.

Σε αυτό η 64χρονη περιέγραψε όλα όσα βίωνε, ακόμη και τα περιστατικά κακοποίησης, με ξυλοδαρμούς αλλά και συχνούς βιασμούς. Τότε η ίδια έσπασε τη σιωπή της και ζήτησε από τα παιδιά της να κινηθούν νομικά για να την προστατεύσουν.

Μάλιστα, όσο η 64χρονη νοσηλευόταν, η κόρη και ο ιερέας είχαν επικοινωνία ενώ στη συνέχεια η γυναίκα τον μήνυσε για ενδοοικογενειακή απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω υβριστικού και προσβλητικού τηλεφωνήματος που έλαβε από τον πατέρα της.

Η υπόθεση είναι πλέον στις αρμόδιες Αρχές που την ερευνούν και αναμένεται να παραπεμφθεί αρμοδίως.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Σορός στην Αγία Νάπα: Σε συγκεκριμένο πρόσωπο προσανατολίζονται οι έρευνες - «Αποδεικτικά» τα αντικείμενα

• Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Αποσύρεται και ο τρίτος δικηγόρος υπεράσπισης των μοναχών - Οι δυο βασικοί λόγοι

• Δημοτική Εκπαίδευση: Αυτές είναι οι σχολικές αργίες για 2024 -2025 - Τι ισχύει για τα κοινοτικά τμήματα

• Famagusta: Συμφωνία Τουρκίας με το Netflix να μην διατεθεί η σειρά πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας

• Διαμάχη Κυβέρνησης - Ελεγκτικής Υπηρεσίας: «Πρώιμες αντιδράσεις με σκληρές εκφράσεις» - «Οπισθοχώρηση αντί εκσυγχρονισμός»



ΠτΔ: Πανέτοιμος για διάλογο στο Κυπριακό - Ζήτησε ενότητα στο εσωτερικό

ΠτΔ: Πανέτοιμος για διάλογο στο Κυπριακό - Ζήτησε ενότητα στο εσωτερικό

Πανέτοιμος να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου λύσης, του διαπραγματευτικού κεκτημένου και αρχών και αξιών της ΕΕ, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνουμε ενωμένοι, έχοντας ως κόμμα μας την Κύπρο «και τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top