Γιατρός στην Λευκωσία κατηγορείται για κακοποίηση πρώην συντρόφου του - Η πλεκτάνη που έστησε και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Γιατρός στην Λευκωσία κατηγορείται για κακοποίηση πρώην συντρόφου του - Η πλεκτάνη που έστησε και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Αντιμέτωπος με 12 κατηγορίες που επισύρουν ποινές μέχρι και ισόβια κάθειρξη, είναι ο γιατρός από τη Λευκωσία, ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίησή της 36χρονης πρώην συντρόφου του ενώ βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του με κάμερα, απειλώντας την να μην μιλήσει.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 44χρονο γιατρό ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου και θα παραμείνει υπόδικος μέχρι την έναρξη της δίκης στις 6 Νοεμβρίου, όπως διέταξε το πρωί (6/9) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο εν λόγω γιατρός πέρα από την κακοποίησή της 36χρονης πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha , φέρεται να έστησε πλεκτάνη για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE