ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού από την πρώτη Σεπτεμβρίου που έχει μπει και επίσημα σε αυτή την εποχή ο καιρός παραπέμπει σε πολλές περιπτώσεις χειμώνα και άλλοτε καλοκαίρι.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός, Μιχάλης Μούσκος ανέφερε ότι μέχρι και την Κυριακή αναμένονται βροχές, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες βροχές, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Όσον αφορά την θερμοκρασία, ο κ. Μούσκος ανέφερε ότι, θα ανέλθει στους 35 βαθμούς σε περιοχές του εσωτερικού, 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στους 33 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Παράλληλα σημείωσε ότι μέχρι την Κυριακή αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας της τάξης των δύο με τριών βαθμών. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στους 34 - 35 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και να φτάσει τους 35 βαθμούς ενώ όπως πρόσθεσε, «πολύ πιθανόν να μην υπάρχει αστάθεια με βροχές τα απογεύματα, όπως αναμένεται να επικρατήσει αυτές τις μέρες».

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι, πλέον με την έλευση του φθινοπώρου δεν επικρατεί ομίχλη ενώ οι περιοχές που επηρεάζονται είναι τα ορεινά και συγκεκριμένα μόνο κατά τις απογευματινές ώρες.

Τα βράδια, όπως σημείωσε, η θερμοκρασία κυμαίνεται γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 23 βαθμούς στα παράλια, κατέληξε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε μισθούς και όλες τις λεπτομέρειες

• Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

• Καταγγελίες και αντιδράσεις γονέων για το κόστος στολών σε Γυμνάσια - Οι επιστολές και η ξεκάθαρη απάντηση ΥΠΑΝ

• Μείωση 8,9% στον αριθμό εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο – Πίνακες

• Famagusta: Οριστικά εκτός Τουρκίας από το Netflix – Η πρώτη αντίδραση του Κούλλη Νικολάου



ΕΔΕΚ: Ξεκινά διεργασίες για τις βουλευτικές εκλογές - Πολιτικό Συνέδριο το Φθινόπωρο

ΕΔΕΚ: Ξεκινά διεργασίες για τις βουλευτικές εκλογές - Πολιτικό Συνέδριο το Φθινόπωρο

Σε πολιτικό συνέδριο προχωρά η ΕΔΕΚ, το φθινόπωρο. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Γραμματείας του κόμματος, η οποία ήταν πολύωρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top