ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου και την ΄ύπαιθρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, όπω ςο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων και Χειροτεχνημάτων που πραγματοποιήθηκε στην Προεδρική Κατοικία, στο Τρόοδος, με πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας είπε ότι «η αναγέννηση της υπαίθρου μας είναι μέσα στις προτεραιότητες μας και για να μπορούμε να το πετύχουμε χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση που αφορά το να υπάρχουν τα δεδομένα, ειδικότερα για νεαρά ζευγάρια, να επιστρέψουν στην ύπαιθρο μας.

Είναι για αυτό τον λόγο που ανακοινώσαμε και πρόσφατα το στεγαστικό σχέδιο που είναι σαφώς ενισχυμένο και αναβαθμισμένο, είναι για αυτό τον λόγο που δίνουμε ιδιαίτερη έμφασή στην Παιδεία και στην Υγεία, ώστε τα παιδιά και οι οικογένειες που ζουν στην ύπαιθρο να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και τα ίδια δικαιώματα.

Σε αυτούς τους δύο τομείς, της Παιδείας και της Υγείας, ως πολιτεία έχουμε υποχρέωση έναντι όλων των πολιτών».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι άλλος ένας στόχος είναι η στήριξη των  επιχειρήσεις στην ύπαιθρο, ώστε να μπορεί ο κόσμος που επιθυμεί να διαβιεί στην επαρχία να εργοδοτείται.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί έχουν γίνει σε αυτό το διάστημα αρκετά έργα και θα γίνουν ακόμη περισσότερα», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσω μια περιοδεία σε όλες τις επαρχίες, μετά και την υλοποίηση της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά τους νέους συνδυασμούς που υπάρχουν.

Θα ξεκινήσω αυτές τις επαφές πρώτα ερχόμενος στην ύπαιθρο μας, εδώ, για να συζητήσω με όλους τους τοπικούς παράγοντες, για να προχωρήσουμε με ακόμη πιο συγκεκριμένες και περισσότερες ανακοινώσεις για να δούμε πώς δημιουργούμε τις συνθήκες για να έχουμε περισσότερο κόσμο στην ύπαιθρο μας» είπε καταληκτικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

• Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε μισθούς και όλες τις λεπτομέρειες

• Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

• Καταγγελίες και αντιδράσεις γονέων για το κόστος στολών σε Γυμνάσια - Οι επιστολές και η ξεκάθαρη απάντηση ΥΠΑΝ

• Μείωση 8,9% στον αριθμό εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο – Πίνακες

• Famagusta: Οριστικά εκτός Τουρκίας από το Netflix – Η πρώτη αντίδραση του Κούλλη Νικολάου



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top