ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Alaya Eco Homes: Το νέο οικιστικό έργο στον Πρωταρά, υπόδειγμα πράσινης αρχιτεκτονικής της KARMA Developers

Alaya Eco Homes: Το νέο οικιστικό έργο στον Πρωταρά, υπόδειγμα πράσινης αρχιτεκτονικής της KARMA Developers

Όταν το πράσινο συναντά το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, εκεί θα βρεις το Alaya Eco Homes της KARMA Developers. Οικίες σχεδιαστικά εμπνευσμένες από την απαράμιλλη ομορφιά του Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά, οι οποίες προσφέρουν βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις διαβίωσης σε μια ενιαία αειφόρο ανάπτυξη μέσα στην φύση, σε απόλυτη αρμονική συνύπαρξη με το περιβάλλον που τις φιλοξενεί.

Το νέο καινοτόμο οικιστικό έργο οικολογικών κατοικιών της KARMA Developers υιοθετεί οικοδομικά υλικά και μεθόδους που επιφέρουν οικίες με πλήρη επίγνωση της περιβαλλοντικής ευθύνης αλλά και της σημασίας που δίνεται σήμερα περισσότερο από ποτέ στην ποιότητα ζωής

Οι κατοικίες του Alaya Eco Homes διακρίνονται από τον μινιμαλιστικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους διαθέτοντας σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως ανακυκλώσιμα υλικά και ηλιακά πάνελ.

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός, τα οικολογικά υλικά κατασκευής, όπως επίσης και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, καθιστούν το Alaya Eco Homes της Karma Developers, ένα έργο που στοχεύει στη δημιουργία ενός υγιούς και άνετου περιβάλλοντος για τους κατοίκους του, προωθώντας την αειφορία και την οικολογική διαβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23 730 777 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Λίγα λόγια για την KARMA Developers

Με εμπειρία 39 χρόνων στον χώρο της ανάπτυξης γης και των οικοδομών και έχοντας παραδώσει πέραν των 5.000 ακινήτων κυρίως σε Κύπριους αγοραστές, η KARMA Developers αποτελεί σήμερα μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο νησί.

Μόνιμος στόχος της εταιρείας είναι η ανέγερση συγκροτημάτων σε καλές τοποθεσίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό, την ποιότητα κατασκευής, την δημιουργία χώρων πρασίνου και την έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επιτέθηκαν σε τρία άτομα και κατάφεραν να διαφύγουν - Καταζητείται ένα πρόσωπο

• Απήγαγαν 26χρονο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν - Πώς κατάφερε να αποδράσει

• Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό: Ξεκίνησε λήψη καταθέσεων η Αστυνομία μετά την καταγγελία του νεαρού

• Μονή Αββακούμ: Συνέρχεται εκ νέου το Συνοδικό Δικαστήριο - Χωρίς δικηγόρο και πάλι οι μοναχοί

• Έρευνα αγοράς: Αυτά είναι τα φθηνότερα και ακριβότερα μονάρια ανά επαρχία - Σε άλλο επίπεδο η Λεμεσός - Φωτογραφίες

• H Τούνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο



Κυπριακό: Χαμηλές προσδοκίες για τριμερή - Χωριστές συναντήσεις Χριστοδουλίδη-Τατάρ με Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Χαμηλές προσδοκίες για τριμερή - Χωριστές συναντήσεις Χριστοδουλίδη-Τατάρ με Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Έκλεισε το ραντεβού Χριστοδουλίδη- Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε πρόσκληση για συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ, στις 23 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top